Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Rotera däck på en Toyota Camry

Sedan debuten 1983 har Toyota Camry upprätthålls en solid efter och fortsätter att vara ett bra försäljningsargument bil. Det är en favorit för singlar och familjer på grund av dess erkända tillförlitlighet. Dina däck kommer att pågå längre och slitage jämnare om du vrider dem varje 6.000 miles eller så. Följ stegen nedan för att rotera däcken med fyra pallbockar. Saker du behöver
Fyra pallbockar
Lug skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Använd en klack skiftnyckel för att lossa muttrarna på varje däck.
2

Blockera bakhjulen med en träbit för att hålla bilen från att rulla när du jack upp framför bilen. Dessutom bör däckrotation göras på en plan yta för att förhindra rullning. Up Addera 3

Placera två pallbockar under fordonets front, en på varje sida, och jack bilen . Lämna bara tillräckligt med utrymme för att ta bort däcken. Lyft baksidan uppåt på de övriga två pallbockar.
4

Flytta passagerarsidan bakhjulet till fronten, och passagerarsida fram till förarsidan bak. Växla förare däcksidan bak till fram-och förarsidan fram till passagerarsidan bak. Fortsätt med detta "X" mönster varje gång du rotera däcken.
5

Dra åt hjulmuttrarna för hand så att däcken kommer att stanna på.
6

Sänk den bakre första och ersätta trä bakom däcken. Sänk fronten och sedan gå runt och dra åt tappmuttem säkert med klacken skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100858.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.