Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man byter ett däck på en gaffeltruck

Korrekt underhåll av en gaffeltruck ingår byte av däck regelbundet för att hålla den gaffeltruck i gott skick. Hålla gaffeltruck däck i god form minskar stress och slitage på transmissionen samt truckförare. Det sätt du ändrar en gaffeltruck däck beror på vilken typ av truck och däck du använder. Saker du behöver
Forklift
Pneumatic gaffeltruck däck
Massivgummi gaffeltruck däck
Polyuretan gaffeltruck däck
Forklift jack
Air mutterdragare
Visa fler instruktioner

1

Välj ett nytt däck. Tänk arbetsvillkoren för gaffeltrucken och hur ofta det används. Gaffeltruck som körs över ojämna och skadliga områden behöver en tjockare däck, som ett pneumatiskt däck. Solida gummidäck är bra inuti eller ut men är säkrare när de används på slätare ytor. Använd endast polyuretan däck i inomhus arbetsförhållanden.
2

Höj gaffeltruck med hjälp av en gaffeltruck jack. Placera gaffeltruck jack under gaffeltruck i antingen fram-eller baksida, beroende på däckets placering.
3

Ta bort den befintliga däcket med hjälp av en skiftnyckel air effekt att ta bort muttrarna från hjulet. Dra av hjulet och byta däck. Om du ändrar ett massivt gummidäck, ta bort hela däcket och ersätta det med ett massivt gummidäck. Om du ändrar ett polyuretanbana, helt enkelt ta bort däcket och trycker på en annan tillbaka på hjulet. Polyuretan däck är de enklaste gaffeltruck däck för att ändra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100827.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.