Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Subaru Outback

Lite oväntade katastrofer väntar runt varje hörn, även sådana som kräver en kontroll däcktryck. En kunniga Subaru Outback förare vet ljudet och känslan när däcken är inte rätt. För att garantera din säkerhet, är det bäst att stanna bilen omedelbart. Här är några steg du kan vidta för att kontrollera däcktrycket i din Subaru. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Store en ficklampa och en ringtryckmätaren i handskfacket vid alla tidpunkter. Detta gör att du kan kontrollera din luft i alla förhållanden.
2

Ta bort locken ventilskaftet utanför dina däck och placera din mätare ordentligt över öppningen tills du inte längre hör luft som kommer ut. Oavsett vilken typ av mätare du har, ger en fast tätning dig en korrekt avläsning.
3

Titta på sidan av dina däck, använda din ficklampa om det behövs, för att hitta däckets rekommenderade högsta och lägsta däcktrycket. Subaru rekommenderar ett bibehållet tryck om minst 26 psi och inte mer än 36 psi för crossover Outback. PSI står för pounds per kvadrattum tryck.
4

Släpp lite luft och kontrollera trycket när däcken är överdrivet. Detta är en fara eftersom det främjar blow-outs i däck. Tryck ner stiftet i mitten av ventilskaftet att släppa ut luft, och vara noga med att inte böja tappen.
5

Drive till en närliggande bensinstation eller till ditt hem kompressor, om dina däck trycket är lågt. Under-pumpade däck är också en orsak till olyckor på vägen och bör hanteras med försiktighet. Om möjligt, kör sakta längs vägkanten med dina varningsblinkers på om du kör på natten tills du hittar en luftpump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100889.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.