Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man fixar en läckande bildäck

Många människor antar att när däcket börjar läcka det måste bytas ut, men vissa läckande däck kan fastställas. Även snedstreck brukar stava döden för ett däck, kan små sticksår ​​i däckets slitbana vara fast med en grundläggande reparationssats. Med lite tur, bör ett bra däck patch pågå livslängden på däcket. Saker du behöver
Däckreparationssatsen
Skruvmejsel
Hammer
Vice grepp
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Få ett däck reparationskit som den länkad nedan. Fix-a-plan kommer att arbeta för en kortvarig fix, men om du verkligen vill reparera din däck måste du göra det den långsamma vägen.
2

bort däcket från bilen. Se länken nedan för mer information.
3

Squirt såpvatten från en sprayflaska över hela däcket. Vänd runt tills du hittar den plats där bubblor fräsande ut. Det är din läcka. Om läckan är i sidoväggen, kasta ut däcket. Det finns inget bra sätt att koppla en sidovägg läcka och kör på det kan leda till en explosion.
4 p Om det är något inbäddat i däcket, ta bort det. Du kan helt enkelt skruva en skruv, till exempel, eller dra ut en spik med baksidan av en hammare. Om det är verkligen fastnat i det, kan du behöva använda vice grepp för att dra ut den.
5

Rough upp hålet. Din Däckreparationssatsen kommer att ha en rasp verktyg, en liten rund rasp. Stick in den i hålet och antingen vicka den fram och tillbaka eller flytta den in och ut ett par gånger. Du behöver bara grov upp hålet lite för att detta ska fungera.
6

Tråd en reparation sladd i Nålträdare verktyget. Reparationen sladden ser ut som en liten bit av tjärartad sträng, och för trädning verktyget är en tunn axel med ett hål i det som en nålträdare.
7

Tryck för trädning hela vägen in i hålet, trycka reparationen sladd med den. Sedan vänder det runt en eller två gånger. Du kan behöva att verkligen pressa hårt för att få det där.
8

Dra trädning verktyget tills det bara sätta på däcket. Skär av reparation sladd med sax. Du har nu en patch som ska hålla ett bra tag.
9

Sätt tillbaka däcket på bilen och fyll upp till rätt tryck.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100939.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.