Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Lossa Hubcaps

Nästan varje bil har en navkapsel systemet. Navkapslar låna ett mer professionellt utseende till ett fordon, vilket ger bilen en polerad och komplett look. Avsaknaden av navkapslar exponerar hjulmuttrarna, vilket kan orsaka rost med exponering för regn och snö. Vissa navkapslar är fästa vid hjulet mycket för hårt, vilket gör det svårt att avlägsna de navkapslar när hjulen behöver bytas, såsom under en punktering eller när däcken slits ner. Lossning av navkapslar något kommer att göra det lättare att ta bort dem under en kris. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Hubcap borttagningsverktyg
Skruvmejsel nära Old handduk
Visa fler instruktioner
Socket Caps
1

Hitta rätt storlek på uttaget att gå över muttrarna som håller navkapseln på plats.
2

Fäst sockeln till en hylsnyckel. Ställ skiftnyckel för att lossa bultarna i stället dra åt dem. Om du drar åt skruvarna, kan det göra det mycket svårare att lossa muttrarna.
3

Placera sockeln under en mutter, och sväng till vänster för att lossa muttern. Lossa alla fyra eller fem muttrarna som håller navkapseln på plats. Om du inte vill ta bort navkapsel, se till att inte lossa muttrarna så mycket att navkapseln faller av.
Pull-Off Caps
4

Lokalisera två hål som ligger nära kanten av navkapsel, dessa hål är utformade för att bidra till att undanröja navkapseln
5

Skaffa en navkapsel borttagningsverktyg.. Detta verktyg har två stift som hakar i hålen, och en rundad tråd mellan stiften som kan dra navkapseln från fälgen.
6

Placera borttagningsverktyg inuti hubcap hålen.

7

Placera en långskaftad skruvmejsel mellan hubcap remover stift. Använd hävstångseffekt från hjulet att dra navkapsel försiktigt bort från hjulet. Se till att inte skrapa på ytan av navkapseln med änden av skruvmejseln. Täck slutet av skruvmejseln med en handduk för att förhindra repor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101497.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.