Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Rapportera Missbruk Food Stamp

Under 1996 var nästan $ 27000000000 tilldelas i dollar matkuponger till de som bedöms vara i behov. Av detta uppskattar Medborgare mot regeringen Avfall som $ 5000000000 användes bedrägligt. De som kvalificerar för matkuponger inte kan använda dem för nonfood föremål såsom alkohol, tobak, vitaminer eller mediciner, samt varm mat som redan är förberedda. Om någon är fångad med matfrimärket bedrägligt, möter de upp till $ 250.000 i böter och /eller 20 år i fängelse. Du kan göra din del för att skydda värdefulla dollar statliga välfärden genom att rapportera bedrägerier Saker du behöver
Pencil
Paper
Visa fler instruktioner
1

samla all information du kan om de övergrepp du har bevittnat. Detta skulle kunna notera stämplar som används på alkohol och cigaretter eller att köpa blöjor eller snabbmat. Skriv ner inköpsdatum, köpte objekt och plats. Matkuponger använder ett elektroniskt betalkort som noterar alla transaktioner. Ju mer information du har, desto lättare blir det att bevisa bedrägeri.
2

Skriv ner alla namn och åldrar i hushållet använder matkuponger. Matfrimärket Utnämnelser baseras på hela hushållets inkomst. Så om en ensamstående mamma bor med sin pojkvän, hon behöver för att redovisa sin inkomst som en del av hushållens totala inkomster vid fastställandet av matkuponger.
3

Rapportera dina misstankar tol din lokala SNAP (Supplemental Nutrition Assistance Program) kontor eller socialbyrån. Förklara din oro klart och koncist och ge den information du har samlat in. Det kommer att vara upp till SNAP kontor för att följa upp och avgöra om bedrägeri har begåtts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101290.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.