Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man använder en bärbar Tire Changer

Med kostnaden för fordonets underhåll alltid på uppgång, göra så mycket av det själv gör ett klokt val. Men kommer när det till att byta däck, inte många gör-det-själv-konsumenter vill ta itu med jobbet. Men du kan övervinna detta hinder med en bärbar däck växlare. "Portable" betyder att du kan förvara den ur vägen när du inte använder den. När du utför förändringen, ge tillräckligt utrymme för att använda verktyget på rätt sätt. Instruktioner
1

Placera hjulet på den bärbara däck växlare att bryta pärlan. Placera den platta änden av fästet /demontera bar in pärlan brytaren handtaget.
2

Ställ brytaren skon mot däcket på fälgen. Tryck ner mount /demontera bar att befria däcket från fälgen. Vänd på däcket över, och upprepa processen.
3

Vrid hjulet på upprätt så att ventilspindeln uppåt. Placera piedestalen spider över mittstolpen på däck växlare. Skruva inlägget locket på stolpen och dra åt den för hand.
4

in den platta änden av demontera baren mellan däcket och fälgen. Dra stången mot dig över däcket för att tvinga pärla av däcket över kanten. Arbetet baren runt kanten av hjulet tills hela pärlan sitter ovanför kanten. Upprepa denna process med den återstående pärla av däcket.
5

Sätt det nya däcket på fälgen. Haka montering änden av baren över fälgkanten. Tryck pärla av däcket ner så att den platta delen av kroken griper det
6

Tryck ned på däcket med ena handen,. Med den andra handen, dra stången medsols runt kanten för att montera däcket på fälgen. Upprepa detta steg med den andra strängen. Pumpa upp nya däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101939.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.