Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Så klä instrumentpanelen i en bil

En av de bästa sätten att spara pengar är genom tapetsering bilens instrumentpanel själv. Att hitta rätt material kan göra hela skillnaden i fastställandet klädseln canvas, vinyl eller läder. Köp en klädsel kit som matchar bilens interiör för det bästa jobbet som täcker rip eller reva i instrumentbrädan. Saker du behöver
Tjock lätt böjd nål
Industri styrka tråd
Vinyl reparation gel
Marker
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera skadan gjort på klädseln för att avgöra vilka åtgärder som bör användas. Om skadan inte är allvarlig kan du använda vinyl gel för att reparera och polera ut problemet. Om revan är märkbar då klädsel reparation behövs. Notera vilket material instrumentpanelen är tillverkad av och skaffa samma material. Blanda inte tyg med läder eller vinyl med tyg, eftersom reparationen inte kommer att fungera bra eller ser så trevligt.
2

Mät längden på reva i instrumentpanelen och markera runt tår på duken eller läder du använder, inga två-tums expansion på den sidan för att skära ersättning. Klipp ut bit tyg eller läder du har markerat. Tätt sträcka tyget över tår och markera hörnen på formen lite på instrumentpanelen. Addera 3

Trä nålen och knyt en knut i änden. Sträck tyget tillbaka till den plats som du har markerat på instrumentbrädan. Använda en hand, håll tyget sträckt ut och tryck nålen genom den yttre kvarts tum av kanten på duken. Dra nålen genom tyget och tryck nålen genom bakom den söm du just har gjort. Upprepa trycka nålen direkt bakom din första maskan tills du kör till två inches av tråd kvar.
4

Knyt en knut på tråden och klipp, Trä din nål och börja om igen bakom sista stygnet du har precis gjort. Duken bör ha en tight stygn och ska inte lossna när den dras. Skär resterande tyget runt kanterna på den reparerade plats på instrumentbrädan som sticker upp.
5

Ta en bit överbliven trasa och applicera gelen vinyl reparation på det. Försiktigt gnugga lösningen i stygnen och låta gelén härda i en timme. Återapplicera gelén på hela ytan av plåstret, och se till att få kanterna av den sydda trasa. Låt det torka över natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123622.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.