Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort fukt från en bil

Överdriven fuktighet i bilen kan leda till en mängd problem och olägenheter. Inte bara är integriteten av din klädsel i fara, men du måste också ta itu med mögel och obehaglig lukt. Ett annat stort problem är din personliga säkerhet och för mycket kondens på dig fönstren kan hindra din synlighet, oberoende av din värme eller inställningar defroster. Det finns ett par relativt enkla, kostnadseffektiva sätt att åtgärda problemet, men Instruktioner
1

Ta bort alla synliga, stående vatten. Detta kan vara något så stort som en tum av det i golvet styrelsen på grund av ett soltak lämnas öppen i regnet, eller det kan vara så lite några millimeter av det på grund av kondens från en dryck behållare. Oavsett, kommer varje molekyl av vatten vända så småningom till vattenånga och senare manifesteras i en obehaglig form, såsom mögel eller överskott av kondens. Du kan använda en våt-torr vakuum, en handduk, svamp, eller en trasa.
2

Använd bilens frisk luft alternativet när du använder luftkonditionering och värmesystem. Recirkulerande luften håller gamla fukt i bilen, medan du lägger till nya fukt tack vare bara andas ensam. Du vill eliminera den gamla fukt så snabbt som möjligt.
3

Luft ut bilen. Parkera bilen i en torr miljö och lämna fönster öppna.
4

Sinne småsakerna. Öppna dryckesförpackningar, våta skor och paraplyer lägga upp allt. I huvudsak, ta bort eller torka något som är en självklar källa till fukt. Paraplyer, handdukar (som du använde för att torka vindrutan med på grund av din fuktproblem), våta skrapor is och som alla måste beaktas.
5

kontrollera tätheten. Om det finns fukt kvar i bilen efter träningen alla ovanstående alternativ, kan källan till ditt vatten elände vara extern. Kontrollera vindrutan, instrumentbräda och sidorutor för några uppenbara läckor. En annan möjlig källa är en läckande värmeelement, vilket, om det är fel, kommer att producera fukt på bilens golv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123599.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.