Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur du anpassar din egen bil Cover

bil täcker är utformade för den praktiska användningen för att skydda kroppen arbete bil från väder, korrosion, smuts och repor. Covers kan köpas för garage bruk eller för utomhus och kan vara enkel och enhetlig design. Du kan få dem skräddarsydda, men det är ett dyrare alternativ. Det finns flera sätt att anpassa en bil täcka själv - Schablon, tryckning, applikation eller tiefärg tekniker. Saker du behöver
Valfritt
Kallt vatten färgämne
String Bucket
eller gummiband
Klädnypor
tvättlina eller kläder häst foto kort
Saxar
No 2 Pencil
Paint - tyg eller vattenavvisande) Clip Art pensel
tygstyckena
bomullstråd
brodyrtråd
Synålar
Water burk
Gammal duk
Sellotape eller maskeringstejp
Screentryck
screentryck gummiskrapa
Svampar Paper Addera Visa fler instruktioner
1

Bestäm hur du vill anpassa din vanlig bil täcka. Till exempel skapa en enkel logotyp, lägger ett färgstarkt mönster tie dye eller skriva ut en utarbetad design. Gör en grov skiss av din logotyp eller design på ett papper.
2

Använd tie dye metoden för en inomhus bomull bil täcka. Bind bilen locket med snöre eller gummiband och placera den i en hink med kallt vatten färgämne. Lämna den ensam för den rekommenderade tiden på förpackningen. Skölj det innan du hänger den på en tvättlina för att torka. Dab vattenavvisande färg på ett vattentätt tyg för att skapa tie dye effekt på en utomhus omslaget.
3

Gör en stencil genom att rita din logotyp som en stencil mallen på en bit kartong. Klipp ut schablonen. Placera schablonen och håll den på plats med hjälp av tejp eller maskeringstejp. Måla på lite textilfärg på en bomull bil locket med en pensel. Använd vattenfast färg på vattentäta bil täcker.
4

Applique broderade tyger på bilen locket. Använd mjuka tyger av ditt val för bomull omslag och gummi, hantverk skum eller vattentäta tyger för utomhusbruk omslag. Klipp och trimma tyget till den önskade formen och sy på tyget. Använd olikfärgade broderi tråd i stora kör stygn för att fästa den.
5

ut en design eller bild på bilen locket med tyg eller vattenavvisande färg. Använd en silk screen för utskrift. Skapa en serie av stencil mallar, en för varje färg i designen. Klipp ut formerna i designen som delar samma färg. Placera en mall på bilen täcktyget. Stick ned den med maskeringstejp. Tryck screentryck ner ovanpå. Pressa lite färg i en horisontell linje ovanför mallen design. Hålla upp på screentryck, dra färgen över screentryck med ett screentryck gummiskrapa. Lyft skärmen noggrant. Låt det torka innan du upprepar processen tills mönstret har skrivits ut. Torka av screentryck och gummiskrapa ren innan en annan färg. Se till att du placerar mallen på samma ställe varje gång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123604.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.