Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Ren bilinredning

Kanske du har en no-äta-i-bilen politiken. Men stökiga ungar, djur och utspillt kaffe från att träffa potthål bidrar alla till bilen grime i vardagen. Oavsett om du vill imponera på svärföräldrarna, hålla den nya barn friska eller bara ihåg vad en gnistrande bil ser ut, rengöra klädseln är bara en fråga om några få steg. Innan du börjar, kontrollera bruksanvisningen för att notera alla göra och inte göra om rengöring din klädsel. Sedan hålla den ren och lukta fräscht med en regelbunden rengöring schema. Saker du behöver
Vakuum
mjuk, luddfri trasa
Klädsel Bucket Cleaner Review eller container
Visa fler instruktioner
1

Dammsug framsidan och baksäten med en handvac eller dammsugare med mjuk borste. Flytta sätena framåt och bakåt med bilens automatiska sits kontroller eller med spakar så att ansamlat damm i sprickor är lätt att se och dammsuga upp.
2

Använd en lint samlare att plocka upp resterande djur hår. Rulla över sätena och runt nackstöd och armstöd. Avlägsna använt tejp och fortsätta rengöring för att avlägsna hår. Addera 3

Line fordonets golv med tidningen. Torka ur resterande löst damm, smuts och sand med en mjuk fuktig trasa. Försök inte att samla allt på duken, snarare sopa det på tidningen för samlingen.
4

Förbered din klädsel renare per förpackningens anvisningar eller använd utspädd diskmedel. Citron-lime diskmedel ger en fräsch och neutral efter doft.
5

Fukta en luddfri trasa och börja torka ner klädseln börjar vid toppen. Rengör nackstödet och justera den upp och ner för att komma in mellan nackstödet och sätet. Se till att torka av alla sprickor på sätet bottnar, och innehavare tidningen på ryggen. Skölj ur trasan efter behov, beroende på hur smutsiga klädsel.
6

Rub icke-feta fläckar på tyg och vinyl säten med en gammal tandborste och diskmedel. Blöt tandborsten med vatten och skrubba fläckar. Blot med vit vinäger och torka med en ren luddfri trasa. Upprepa tills fläcken är inte märkbar. Låt den lufttorka.
7

bort fettfläckar genom att applicera ett tunt lager av mineralolja och sedan täcka den med en liberal hög med salt. Låt det sitta över natten. Saltet kommer att suga upp fläcken. Skaka av saltet till testresultaten. Upprepa om det behövs. För fläckar som finns på en vertikal kant, till exempel ryggstödet, använda en strumpa eller lång bit tyg och knyta den på sätet. Tillsätt saltet mellan tyget och sätet för att hålla den på plats.
8

Försök club soda för kräkas fläckar och de flesta andra okända fläckar. Blöt en trasa och gnid in cirkulärt mönster tills fläcken är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123400.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.