Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur att reparera en bänk

Hålla din klädsel i perfekt skick är en svår uppgift för alla fordonsägare. Revor och i möbeltyg och stoppning undertill kan ske över tiden med slitage, allvarligt påverkar både det estetiska överklagande av ditt fordon, liksom dess andrahandsvärde. Reparera din soffa tar mycket tid och förberedelser, men kan drastiskt förbättra bilens skick. Planera att spendera cirka fyra till sex timmar på denna klädsel reparation projekt. Saker du behöver
Needle
Sax Tråd
Ringklammer tång
X-Acto kniv (om nödvändigt) katalog Foam kudde stoppning
Foam spraylim
Klädsel tyg
Syl
Visa fler instruktioner
1

Repair små revor i klädseln av din soffa med en nål och en bit tråd. Arbetet tråden genom nålsögat, och gör en knut på tråden svans. Börja underifrån kuddfodral, komma med nålen bredvid reva och sätta nålen tillbaka genom klädseln på andra sidan av rip. Gör sömmar ordentligt så att båda sidor av översynsperioden dras samman. När du är klar, ta bort nålen, knyt tråden så nära klädsel som möjligt och skär med en sax.
2

Ta bort klädseln från din soffa för större reparationer. Klädsel hålls på plats på säten med hog ringar, vilka är knutna till klipp hittas under sittdynan eller ryggstödet. Känn runt omkretsen av klädseln med händerna för att lokalisera hog ringarna. Ta bort dessa hog ringar från sina clips med speciella tänger låsringar, som kan köpas i butiker som specialiserat sig på auto eller klädsel reparation. Ta hog ringar från klädseln och ställ dem åt sidan. Planera för att ersätta hela bit stoppning, klädsel fläckar är svåra att sy och inte göra för en ren look
3

Byt stoppning om det behövs.. Klipp skadade bitar av stoppning från din soffa med sax, eller en X-Acto kniv om det behövs. Square snittet så mycket som möjligt att göra med byte av stoppning lättare.
4

Ta snittet av stoppning som måste bytas till din skumdyna stoppningsmaterial. Använd den ursprungliga skära som en referens för hur mycket ny stoppning krävs, och sedan klippa ersättare stoppning till storleken med sax eller en X-Acto.
5

Spray botten av ersättande stoppning med din skum spraylim. Detta kommer att hålla skummet på plats utan att skummet böjs. Placera skummet sidan stoppning självhäftande ner på din bänk.
6

Bring gamla klädseln som måste bytas till nya möbeltyg. Använd den gamla klädseln som mall och skär ut en bit av ersättare klädsel från din vävarket att matcha.
7

Sprid klädseln ut över den reparerade bänken sittdynan. Använda tång Ringklammer, arbeta hog ringer via din nya klädsel och bifoga dem till klippen låsringar. Din möbeltyg kan ha i förväg konstruerat hål Ringklammer för detta ändamål, eller du kan behöva för att göra hål för hog ringar med en syl. Fortsätt tills ersättare möbeltyg ligger spänt över bänk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123371.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.