Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort djurhår från fordon Klädsel

De flesta djurägare har husdjur som älskar bilturer, men håret som fäller hela klädseln kan vara överväldigande. Inte bara gör djurhår din bil luktar efter ett tag, men rulla rutorna nere gör det flyga omkring dig medan du kör. Ta bort envis djurhår från bilens klädsel kan vara en frustrerande utmaning. Men om det görs i en serie steg från generaliseras till fin-detaljerade rengöring, bör din bil vara djurhår fri på nolltid. Saker du behöver
silvertejp
fuktig handduk
Gummihandskar kök
Lint pensel
Bil klädsel sprayar rengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1 < p> Riv längder av tejp och linda dem runt handen, klibbiga sidan utåt. Klappa ner sätena och tillåta tejpen att plocka upp de lösa djurhår. Torka inte på sätena med bandet, eftersom detta kan lämna klibbiga rester på era platser.
2

Torka med en fuktig handduk och tillbaka över sätena. Använd en bit av tryck och du hittar en bra bit av håret kommer mjuka upp och kommer antingen fastnar på handduken eller kunna plockas bort för hand.
3

Put på gummihandskar kök och gnugga dem i en cirkelrörelse över sätena. Den friktion som genereras av gummihandskar kommer att dra ut många envisa tovor och djupt grävde in djurhår.
4

Använd en ludd borste för att gå över sätena. Detta kommer inte bara att ta bort de finare hår och sista resterna av päls, men också få på bitar av smuts och grime som finner sina vägar in i era platser.
5

Spray säten med klädsel renare, och följ rengöring anvisningarna på flaskan. Dessa rengöringsmedel är formulerade för att underlätta enkel separering av djurhår och andra nedsmutsning ämnen, och ska lämna din bil klädsel ser ren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123362.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.