Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar en bränd Headliner i en bil

En headliner kan bränna av flera skäl, men det främsta skälet till att brännmärken visas i en headliner beror på cigarett brännskador. När spetsen på cigarett pressar mot headliner, smälter materialet eller brännskador, beroende på materialet i innertaket. Du kan enkelt reparera cigarett och andra små brännskador på en headliner med användning av tunna bilmatta stoppning och velour flockas. Stora brända områden på headliner bör ersättas med nytt tyg. Saker du behöver
Sax
Automotive matta stoppning
Velour flock
Carpet färgämne
Spray lim
Atomizer
Visa fler instruktioner
1

Skär en bit av mattan stoppning samma storlek som brännskada på headliner. Ju mindre brännskada, desto lättare det är och mindre synlig reparationen området kommer att bli. Montera mattan stoppning inuti den brända hålet. Om stoppningen sticker ut från resten av innertaket, sedan klippa bort den skadade delen av innertaket så att mattan stoppning kan sitta på samma nivå som resten av headliner trasa.
2

färga velour flockas samma färg som tyget på innertaket. En matta färgämne är det bästa sättet att åstadkomma detta. Se till att tyget är omöjlig att skilja från de färgade fibrer, annars reparationen kommer alltid att vara synliga. Låt flocken torka i 2 timmar. Addera 3

Limma mattan stoppning till headliner med spraylim. Tryck stoppningen på plats så att den binder ordentligt med headliner.
4

Spray ytan av mattan stoppning med spraylim. Placera några färgade flock på mattan stoppning. Placera flockas nog på lappat området för att matcha strukturen på resten av taket.
5

Spray flocken med en sprejflaska spray att göra flockas står på ända. Gör detta innan limmet torkar så att flockning kan torka i rätt position. Låt limmet torka i minst 2 timmar.
6

Trimma flockas bitar som är för långa med sax. Använd ditt finger för att sudda ut gränsen mellan det reparerade området och den ursprungliga taket på fordonet. Reparera alla andra brännskador på samma sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123586.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.