Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Bil Klädsel Treatment

Att hålla insidan av bilen ren och städad är lika viktigt som gnistrar på utsidan av bilen. Behandla klädseln rätt genom att hålla den ren och lägga skyddande behandlingar inte bara kommer att göra bilen mer inbjudande, men det kommer att förlänga livslängden på insidan också. Tygklädsel Rengöring

Du kan antingen ånga rengöra eller använda handen schampo för att rengöra tygklädsel. Ångrengöring kräver användning av en ånga rengöring maskin medan handen schampo endast kräver användning av en hink och svamp.

Ånga ren, blanda en lösning stoppning rengöring baserad på rekommendationer från tillverkaren av rengöring med ånga maskin. Rengör en del av klädseln på en gång, med överlappande drag. Efter rengöring, använd flera torra slag för att ta bort så mycket fukt som möjligt.

Shampoo ren, köp schampo som är lämplig för handrengöring. Flaskan kommer antingen säga det uttryckligen eller kan säga att det är användbart i roterande eller torrt skum maskiner. Försök inte att använda en ånga extractor formel för handen schamponering. Blanda enligt tillverkarens rekommendationer. Skaka kraftigt för att skapa en skummande skum. Ös upp skummet och tillämpas på tyget med överlappande, cirkulära rörelser. Arbeta små delar i taget. Torka med en handduk.

När du är klar rengöring av klädsel, vara säker på att lämna windows öppen att låta sätena torka. Placera en fläkt inne i bilen kommer att minska torktiden.
Läderklädsel Rengöring

Rengöring läderklädsel är enkelt så länge du använder rätt rengöringsmedel. Konsultera din instruktionsbok för att lära sig vilken typ av läder du har, till exempel skyddad, nubuck eller mocka. Inhandla lämplig rengöringslösning för din typ av läder. Mest fordonsindustrin leverans butiker har ett brett utbud av brands.Using en mjuk, ren vit duk, tillämpa renare till stoppning. Torka med en annan ren, torr, vit handduk. Arbeta små områden åt gången. Även läderklädsel torkar snabbt, är det en bra idé att lämna fönster öppna för att underlätta fullständig torkning.
Lägga Fabric Protector

fläckskydd, såsom 3M Scotchgard eller Dupont s Stainmaster, kan appliceras på ren klädsel. Större återförsäljare och fordonsindustrin butiker utbudet bära hörselskydd i sprayburkar. Spraya en beläggning på, i enlighet med tillverkarens instruktioner.

Läder kan skyddas genom att applicera en kräm behandling. Välj en behandling som erbjuder sol-blocket skydd. Detta håller lädret från tidigt uttorkning eller sprickbildning. Applicera beskyddare med en ren, mjuk handduk. Buff torrt med en annan mjuk, torr handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123363.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.