Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur du sköter lädersäten

Även läder är extremt tålig och blir bättre med åldern, måste den vårdas ordentligt. Eftersatt läder kan torka, spricka och se lumpen. Med några förebyggande åtgärder och utför regelbundet underhåll minskar risken för försämring i framtiden, vilket kan vara mödosam och kostsam att reparera. Saker du behöver
Sun Blocker
One-steg läderrengöring
Mikrofiberduk eller vinyl skurborste
Läder balsam
mjuk svamp
Visa fler instruktioner

1

Placera en sol blockerare i vindrutan när bilen är parkerad i direkt solljus för att hålla sätena från blekning.
2

hålla bilen fönstren ner så ofta som möjligt under den varma årstiden att hålla temperaturen nere i bilen och stoppa era platser från uttorkning och blekning.
3

Torka era platser ner regelbundet med ett steg renare speciellt gjorda för detta ändamål. Applicera den med en mikrofiberduk eller en vinyl skurborste. Gnugga inte lädret, vilket kan orsaka skador. Arbeta bort på den med fast tryck i mjuka rörelser för att öppna porerna i lädret och sätta smuts och olja till ytan.
4

Applicera en kvalitetsprodukt läder konditionering för att ge näring och vitalisera läder, hålla det mjukt och flexibelt. Välj en som är pH-balanserad och har en fläck-avstötande och impregneringsmedel för optimalt skydd. Använd en mjuk svamp eller mikrofiberduk och följa tillverkarens instruktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123518.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.