Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Automotive Leather Seat Repair

Läder klädsel i bilar adderar värde, komfort och elegans till någon bil interiör. Den skinnklädsel är ofta en lyx funktion till en bil och ökar kostnaden till dess totala kostnaden. Reparera eventuella små revor eller hål i klädseln innan de har en chans att bli större. Det finns många läder reparationssatser finns i fordonsindustrin butiker, byggvaruhus och på nätet för att ge de nödvändiga verktygen för att göra snabba och kostnadseffektiva reparationer. Saker du behöver
Soap
Vatten
Duk
Tvättsprit
Saxar
läder reparationssats (sub-patch, lim, spackel, färgpalett, palettkniv, färg yta ) katalog Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Rengör den skadade ytan med tvål och vatten. Låt ytan torka innan du torkar av ytan igen med en trasa fuktad med tvättsprit. Låt det torka.
2

Klipp ut en bit av sub-patch (finns i kitet) något större än den skadade delen. Applicera lim på kanterna och sätt den sub-patch under den skadade delen med limmet uppåt. Tryck bestämt att lägga sub-patch platt mot lädret. Den sub-patch är bara nödvändig för större revor eller hål.
3

Blanda spackel med en färg som matchar resten av klädseln från färgpaletten, också ingår i kitet .
4

Sprid spackel på den skadade delen med plast palettkniv. Skumma bort det i omkringliggande områden för att smälta in i det skadade området. Jämna ut med palettkniv. Låt det torka.
5

Torka försiktigt över det skadade området med en trasa fuktad med alkohol för att jämna ut eventuella kärvar.
6

Spray en färg yta över den reparerade området. Om så önskas, tillstånd lädret med läder balsam enligt tillverkarens anvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123418.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.