Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar Klädsel Vinyl Seat

vinylsäten ta en hel del övergrepp från väder och dag-till-dag användning. Sprickor, repor och tårar är vanliga problem och gör insidan av din bil ser mycket äldre ut än det är. Lyckligtvis fastställande vinyl är bara en fråga om att hitta en matchande färg patch eller flytande, och försiktigt tillämpa den på det skadade området. När lagade området torkar, är det ofta svårt att säga att stolen någonsin skadades i första hand. Saker du behöver Review, komplett vinyl reparationssats
gasolbrännare
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Välj ett kit vinyl reparation innehåller en färg som bäst matchar din klädsel. Dessa kit är tillgängliga på nätet och i bilverkstäder butiker.
2

Spread flytande vinyl över och in i det skadade området. Om flytande vinyl i reparationssats räcker inte, kan skadan vara för stor för en plats reparation och du kan behöva byta hela klädseln.
3

Klipp och tillämpa en vävda nät lapp över det skadade området. Se till att maska ​​något överlappar det skadade området på alla sidor.
4

Heat med en gasolbrännare till 1.400 grader Fahrenheit för härdning.
5

Tryck en kisel ådring pad mot området medan den fortfarande är varm.
6

Lägg fler lager av flytande vinyl över det skadade området tills den är så tjock som den ursprungliga vinyl. Värm till 1.000 grader Fahrenheit.
7

Sprayfärg över lappat området för att matcha den befintliga vinyl medan området fortfarande är varm. Låt det torka ordentligt innan du använder området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123442.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.