Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur ersätta slitna Seat Padding i en lastbil eller bil

Stolen är en av de mest centrala faktorerna när det kommer till din komfort när du kör din bil eller lastbil. Stolarna i fordonen är vadderade och täckt med vad efterbehandling material din typ av fordon har, allt från tyger till läder till dukar. Över tiden kommer sätet stoppning i din sits slits ut och du kommer att behöva reparera sätena tillbaka till sitt ursprungliga skick för fortsatt komfort. Byta sätet fyllningen kan du anpassa den nya nivån av stoppning och göra din bil eller lastbil som ny igen. Saker du behöver
Wrench set
Brukskniv
Padding
Sybehör eller symaskin (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Hänvisa till din bruksanvisning för exakta specifikationer på hur man tar bort sätena från din bil eller lastbil, som kommer att variera fordon till fordon. Använd en nyckel ur apparaten och lossa bultarna som håller stolen på de fästen. Ta stolen helt från bil eller lastbil och ställa den på en ren, jämn plats där du kan arbeta på det.
2

Bestäm om du vill att bara byta stoppning, eller om du vill ersätta stoppning plus ersätta den gamla materialet täcker sitsen. Dra stoppningen ur det drabbade området om du vill bevara den existerande material. Använd verktyget kniv för att göra ett snitt längs längden av sätet på den sidan för att göra plats för den nya stoppning. Skär den nya stoppning för att passa och skjut den på plats. Sy materialet ihop och installera sätet.
3

bort sitsen från stolen enhet för din bil eller lastbil följa instruktionerna på din instruktionsbok. Helt ta bort den gamla klädseln plus stoppning om det är i mycket dåligt skick. Mät nytt material med den gamla klädseln som en referens, och lägga till ett par inches till varje mätning för att möjliggöra innersömmar. Vänd materialet och sy tre av kanterna tillsammans med symaskinen. Vänd materialet höger sida i och sätt i sätet stoppning. Sy den sista kanten med symaskinen eller för hand och åter fästa sitsen på stolen församling.
4

Sätt ryggstödet in i din bil eller lastbil. Sätt tillbaka hela enheten till montageskenor på brädan och dra åt bultarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123542.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.