Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar en reva i en läder bilbarnstol

Läder bilbarnstolar kan pågå år utan skador, med tanke på korrekt underhåll. Så länge du håller lädret återfuktad, har du några problem med torkning eller hudsprickor. Tyvärr, kan även de bästa underhållna lädersäten utvecklas fortfarande tårar. Reparera dessa tårar själv är möjligt med hjälp av ett läder reparationssats, som innehåller allt du behöver för att reparera en tår i valfri storlek, återställa skönheten i ditt skinn för en bråkdel av kostnaden för en professionell. Saker du behöver
Mild flytande ansiktsbehandling eller kropp tvål
Vatten
rena dukar
läder reparationssats
Saxar
Palettkniv
fint sandpapper
Show Mer Instruktioner
1

Hitta en reparationssats som innehåller ett färgämne som matchar färgen på dina lädersäten. Reparationssatser kan köpas på en Biltema.
2

Rengör läder omger tår med mild flytande ansiktsbehandling eller kropp tvål. Placera en dime-stora mängd tvål i centrum av en fuktig trasa och arbeta upp ett lödder. Torka rivna område med lathered tvål, ta bort all smuts från ytan. Skölj tvål från stolen med en sekund fuktad trasa, sedan klappa området torrt med en luddfri trasa.
3

Undersök kanterna på tår för skadenivå. Om kanterna är snyggt slits, kan reparera fortsätta. Om kanterna är ojämn, eller curl utåt, avbröt ojämna eller böjda kanten med en sax så att den platta av brottet kan placeras mot reparationen uppbackning.
4

Placera duken backa duk från reparationssats under tår i sätet genom att lyfta en kant av tår och skjuta hälften av stommen nedanför. Lyft den andra kanten och skjut den andra hälften under den kanten också. Center duken bit nedanför tår så att alla kanter ligga på bakstycket.
5

Bred ett tunt lager av lim från reparationssatsen på botten kanter tår med en palettkniv. Tryck kanterna mot bakstycket och limma dem på plats.
6

Använd palettkniv för att sprida läder filler från reparationssats till stöd arbetsytan mellan de skadade kanter. Bygg upp fyllmedel i lager tills det något överlappar lädersäten. Låt varje lager av spackel torka helt efter den tid som föreslås av tillverkaren.
7

Sand sista utfyllnadsskikt tills du uppnår en jämn, kontinuerlig yta med den omgivande skinn på sätet.

8

Torka bort spackel rester kvar från slipning med en ren trasa och tillämpa färgämnet reparationssats till ytan av filler. Gnid färgämnet på med en trasa tills du har gedigen täckning på fyllnadsmedel som matchar färgen på din läder bilbarnstol. Låt färgämnet torka helt vid beröring.
9

Täck reparationsstället med ett lager av läder tätning för att skydda den reparerade tår från skada. Gnid tätningen på med en trasa tills området lyser svagt. Låt tätningsmedlet torka innan du använder stolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123407.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.