Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Tips för rengöring lädersäten Auto

Läder bilinredning är vacker, mjuk och tröstande när det underhålls och vårdas på rätt sätt. Till skillnad säten tyg bil och stoppning, är läder ett känsligt material som kan spricka eller blekna när oskyddad eller inte rengjorts korrekt. För att kunna ta hand om och bevara skönheten i lädersäten bil och klädsel, måste du rengöra och tillämpa förebyggande vård till dina lädersäten som ett regelbundet underhåll uppgift för dig bil. Vid rengöring läder, det finns flera tips som du kan följa för att förhindra skador på säten och klädsel. Rengör omedelbart

Det viktigaste att komma ihåg när du rengör läderklädsel och bilbarnstolar är att rengöra en spill omedelbart eller så snart som möjligt. Rengöring av bets eller spill så snart som möjligt kommer att förhindra läder från blötläggning i mer av produkten och inställning i en fläck. När ett spill inträffar, blot omedelbart med en torr trasa eller pappershandduk för att avlägsna så mycket av utsläppet som möjligt innan den kan tränga in i lädret.
Ingen rengöringsmedel
< p> Använd inte vanliga rengöringsmedel på lädersäten bilen eller möbler. Rengöringsmedel innehåller ingredienser som är för hårda för läder och kan skada sadeln. De flesta rengöringsmedel är vax eller oljebaserad eller innehåller silikon, vilket kan skada lädret. Använd aldrig en servett eller våtservett att torka eller rengöra en spill, eftersom dessa våtservetter också har starka kemikalier som kan skada lädret.
Läder Rengöringsskum
< p> När du använder en produkt lödder rengöring till lädersäten bil, alltid använda skummande läderrengöring. Den skummande läderrengöring aktiveras när den appliceras på läder och hjälper återfukta och lyft fläcken. Innan ansökan skum renare, alltid göra ett lapptest på en undanskymd yta av sätet för att försäkra att det inte finns några färgämnen ändringar i lädret. Applicera skummet renare och låt det ställa på spill eller bets i två minuter innan gnugga med en torr handduk.
Conditioning

Håll lädersäten bil och klädsel väl betingad. Som ett regelbundet underhåll steg för din bil med lädersäten, bör du regelbundet tillämpa en läder balsam till era platser för att behålla sin fukt och smidighet. Vältränat lädersäten är lättare att rengöra i händelse av spill eller olycka. De blöta även i mindre spill, vilket minskar chanserna för en fläck, och stöta bort vardagens smuts och skräp från att skada lädret. Till säten skick läder, köpa en produkt läder konditionering och tillämpas rutinmässigt på lädersäten.
Följ Vägbeskrivning

vara säker på att läsa och följa alla tillverkarens anvisningar för alla produkter används på lädersäten. Läder är lätt att skada när inte omhändertagna på rätt sätt, och de produkter som skapats för läder kommer att få särskilda anvisningar och rekommendationer för att säkerställa att produkterna inte skadar lädret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123609.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.