Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Borttagning vinylfärg Bilinteriör

Det är inte ovanligt att vinyl trim i bilar för att få målade någon gång under ägandet. Ofta ägarna vill ändra färgen på deras inredning trim och sluta med en färg vinyl spray på det. Eller kanske var det bara ser bleka, så det restaurerades med färg. Oavsett orsaken till att det målades, kan du någon gång vill ta bort vinyl sprayfärg för att måla om vinyl eller bara återfår sitt ursprungliga utseende. Borttagning vinylfärg är inte så annorlunda än andra färgborttagning, men du måste vara försiktig. Vad du behöver
strippa

Paint bör ta bort de flesta färg från kupén vinyl. Du behöver en borste för att applicera strippa, en trasa för att torka bort färgen och en tandborste för att skrubba svåra områden. Du behöver också ett milt rengöringsmedel för att prep vinyl och rengör den efter strippning görs.
Rengör och Applicera Paint Stripper

Använd ett milt rengöringsmedel och en ren trasa för att tvätta vinyl av all smuts, olja eller fett. Applicera en liten mängd thinner på den målade ytan med en mjuk borste eller ens en trasa.
Torka av färgborttagningsmedel

Låt tunnare sitta på färgen tills du ser att färgen börjar lyfta och bubbla lite. Torka bort färgen med en ren trasa när den har börjat bubbla och hiss. Upprepa denna process tills du har tagit bort all färg. För tuffare fläckar, använd en hård-borst tandborste och skrubba färgen försiktigt med borsten. Poängen är att avlägsna färgen utan att repa ytan. När färgen avlägsnas, rengöras igen med milt rengöringsmedel och torka den noga med en ren, torr trasa.
Varning

Läs varningsetiketten på färgen strippa för att se till att det är säkert för vinyl och bära andningsskydd. Testa ett icke synligt område med strippan att se till att det inte skadar vinyl. Lämna inte strippan på under en längre tid eftersom det kan skada vinyl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123326.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.