Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort Dash Från en 2001 Silverado

Instrumentpanelen på 2001 Silverado är sammansatt av flera paneler samt de många instrument som den innehåller. En fullständig borttagning av instrumentpanelen från lastbilen innebär att ta bort alla dessa paneler och instrument. Borttagning alla plåtar först är bäst och troligen behövs i fallet av vissa enskilda paneler. Du kan behöva hjälp av en annan person för att ta bort några av de större delarna. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Trim stick
Visa fler instruktioner
paneler
1

ta tag i kombiinstrumentet bezel och dra bort klippen och från instrumentbrädan. Du kommer sannolikt att behöva sänka rattstången, lägg i parkeringsbromsen och flytta växelspaken bakåt för att göra detta.
2

Ta bort locket till säkringsboxen på vänster sida av instrumentpanelen, sedan Skruva loss den knä bolster med en skruvmejsel. Du måste ta bort infattningen kombiinstrumentet först.
3

Skruva loss nedre ljudisoleringsmedel från den högra sidan av instrumentbrädan.
4

Tryck ut vridbar ände av varje luftutsläppet så långt till vänster som det går, skjut hela utloppet till vänster och dra ut den ur instrumentbrädan.
5

Öppna handskfacket, krama sina sidor och dra in dörren. Skruva bort hela nedre kåpa med lådan fortfarande sitter.
6

Skruva loss och ta bort undre kåpan på rattstången med din skruvmejsel och ta bort det övre locket.
7

Öppna mittkonsolen och dra ut sina mugghållare. Ta bort alla skruvarna med en skruvmejsel och ta bort konsolen.
8

Bänd bort lister runt vindrutan med en trim pinne.
Instrumentpanelen

9

Koppla bort den negativa batterikabeln med lastbilens framhjul framåtvänt och rattstången låst. Ta krockkudden säkringen från med säkringsdosan, det tar två minuter för makten att utarma
10

Tryck klämmorna för föraren krockkudden med en liten skruvmejsel i hålen på sidorna av. ratten. Kräng av krockkudden och koppla ur krockkudden s elkontakten från hjulet.
11

Skruva loss stereon från panelen, koppla dess elektriska anslutningar.
12

Nyp den behålla flikarna på sidorna av aggregatet /luftkonditionering kontroller och ta bort kontrollerna, kopplar de elektriska kontakterna i baksätet.
13

Demontera kombiinstrumentet genom att skruva loss den från panelen med din skruvmejsel. Ta bort brytaren moduler och koppla bort alla elektriska anslutningar vid säkringsdosan och elektrisk kopplingsdosa.
14

Ta bort låsmuttern på ratten med en skiftnyckel och markera sin position på axeln med tejp eller en markör. Lossa hjulet från axeln med en avdragare och lyft av hjulet från axeln.
15

Koppla bort alla elektriska anslutningar och klipp på rattstången och ta bort kolumnen s koppling mutter med din nyckel. Märk axeln förhållande till mellanaxeln, ta bort kolumnen monteringsmuttrarna och separera kolonnen från axeln.
16

Ta bort skruvarna i ändarna på instrumentbrädan och lyft av stora stora pad, koppla bort alla kvarvarande elektriska kontakter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123543.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.