Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar & Care För Auto Läder

Läder auto interiörer kan skadas av det så enkelt som svett, oljor kropp eller lotion, och många andra vardagliga möten. Månatlig rengöring kan hålla läderinteriörer ser fräsch och ny. Läder behöver också vara återfuktad med ett balsam, eller det kommer att torka ut och spricka. Reparera och återställa dessa sprickor kräver en läder restaurering produkt för att fylla luckorna, jämna ut slitna fläckar, och återställer färgen på områden där den har slitna. Saker du behöver
600-grit sandpapper
ren, mjuk duk
Hårtork
Isopropylalkohol
Leather Cleaner Review Läder balsam
Läder restaurering jämförelsetjänsten Klädsel pensel
Visa fler instruktioner
Underhålla Auto Läder
1

släppa några droppar vatten på lädret för att avgöra vilken typ. Traditionella läderinteriörer absorbera vatten, medan vinyl-belagt läder stöter bort det.
2

Välj rengöringsmedel och balsam som utformats speciellt för denna typ av läder. Rengöringsmedel och produkter avsedda för andra typer av läder kan permanent skada bilinredning.
3

Applicera rengöringsmedel till en liten, undanskymd yta för att testa för biverkningar. Applicera rengöringsmedel enligt tillverkarens rekommendationer.
4

Arbeta renare upp ett lödder med en mjuk trasa för att förhindra skador på läder eller färgämnet. Ren envis smuts och sprickor med en klädsel borste.
5

Rengör noga läderratt täcker, som samlar kroppen svett och oljor och bakterier som kan skada lädret. Låt lädret torka helt.
6

Applicera balsam på lädret med en mjuk trasa enligt etiketten riktningar. Gnid in en cirkelrörelse till fullo penetrera porerna. Applicera en liten mängd i taget, Inte mätta lädret. Låt balsam sitta på smutsiga områden i fem minuter. Avlägsna överskottsvatten med en mjuk ren trasa.
Reparera Auto Läder
7

Rengör läder noggrant innan reparation. Låt lädret torka ordentligt. Sand små ojämnheter med ett fint slippapper. Spot rengöra dessa områden igen innan reparation produkt.
8

Applicera restaurering produkten enligt etikett riktning. Späd produkten till en del vatten till två delar produkt för att få insidan veck och för att fylla sprickor. Låt sitta i en minut. Torka bort med en fuktig trasa.
9

Applicera ett tunt lager med outspädd restaurering produkt till alla områden där lädrets färg har smittat av sig. Torka noggrant med en hårtork. Upprepa processen om det behövs för att uppnå önskat resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123439.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.