Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Auto Läder Rengöring

Du och din familj tillbringar mycket tid i bilen, oavsett om det är att komma till och från skolan och jobbet eller köra till golfbanan. Under din rutin, är lädersäten bundna att bli smutsig. Men oroa dig inte. Rengöring dem är ett enkelt och värt att sträva efter, eftersom det bevarar värdet på din bil och håller din bil ser ut som nya efter år. Rengör dina lädersäten var tredje månad, enligt Mrs Clean USA. Surface-Clean

behålla jobbet så enkelt som möjligt. Det bästa sättet att göra det är att döda bakterier och ta bort smutsen en fas i taget. Börja med att ta bort alla mögel eller smuts med en yta ren. Ytan ren är avgörande för djupt rengöring process eftersom det preps lädret för vad som komma skall. Kombinera tvättsprit (en del), vatten (en del) och en sprayflaska för att applicera rengöringsmedel. Torka av lösningen med en torr trasa. Endast täcka de delar av stolen som ser smutsig, som städning sig orsakar slitage på läder säten (men inte lika mycket som lämnar fläckar och mögel på sätet). Öppna fönstret och parkera i skuggan, så sätena lufttorka.
Bort Pesky Fläckar

Läder fläckar är svåra att få ut, men inte omöjligt. Det är viktigt att fånga fläcken relativt snart efter det händer så att du kan få in det innan det sätter in i materialet. Detta kan också vara en del av reningsprocessen, speciellt om du har några fläckar som du vill åtminstone försöka ta bort. Tandkräm, tro det eller ej, är en bra agent för rengöring svåra fläckar. Sätt pastan direkt på fläcken, skrubba försiktigt med en tandborste och torka av. Andra användbara rengöringsmedel är icke-aceton nagellack remover, aerosol hårspray och majonnäs (för vatten fläckar), enligt Mr Clean USA. Du kan prova en eller alla av dessa, men tänk på att ju fler saker du ansöka till era platser, desto mer slitage det kommer att orsaka. Så väljer klokt och välja en.
Rengöring och konditionering
p Om du väljer att använda en flaska läderrengöring, läsa etiketten noga och vet vad du jobbar med. Det är viktigt att förstå hur de ingredienser kommer att påverka din läder. Men om du vill ta en billigare, mer naturligt förhållningssätt, använda flera hushåll ingredienser för att effektivt rengöra och skick ditt skinn samtidigt. I en liten hink mix vit vinäger (en del) och mat-grade linolja (två delar). Använd en ren, torr trasa, applicera blandningen och lämna den på över natten, enligt Mrs Clean USA.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123348.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.