Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Läderklädsel Care för en Auto

Läder är ett populärt och dyrt material gjorda av skinn från djur såsom kor och rådjur. Möbler och stoppning är två vanliga föremål tillverkade med läder tyg. Många högkvalitativa bilar har även läderklädsel. Även om läder är ett hållbart material, fortfarande försiktighet måste vidtas för att säkerställa livslängden på bilinredning. Regelbunden rengöring och god vård kommer att hålla din läderklädsel ser sitt bästa. Saker du behöver
Luddfria dukar
Bucket
Neatsfoot olja
vit vinäger
Träsked
Bomullspinne
Icke-aceton nagellack remover
Tvättsprit
Icke-fet hårspray
Visa fler instruktioner
rengöring och konditionering
1

bort damm, smuts och annan yta skräp från läderklädsel genom att torka med en ren, luddfri trasa.
2

Fyll en hink med 2 delar neatsfoot olja och 1 del vit vinäger. Blanda med en träslev. Du kan använda mat-grade linolja för att ersätta den neatsfoot oljan. Alternativt kan du använda en läderrengöring och conditioner som är avsedd för läder bilstol.
3

Fukta en ren, luddfri trasa i blandningen. Gnid läderklädsel försiktigt med trasan. Börja på toppen och arbeta dig nedåt. Låt inte lädret blir mättat. Låt läderklädsel torka över natten.
4

Buff läderklädsel med en ren, luddfri trasa.
Fläckborttagning
5 < p> Ta bort bläck fläckar genom att gnugga en bomullspinne mättad i icke-aceton nagellack remover. Skölj området med en ren, luddfri trasa fuktad med kallt vatten.
6

Spray mögel eller mögel med en blandning av 1 del vatten och 1 del tvättsprit. Torka blandningen och ytan svamp av skinnet med en fuktig trasa.
7

Spray icke-fet hårspray på svåra fläckar. Låt hårspray sitta i flera minuter, men låt det inte torka på lädret. Torka av hårspray av läder med en ren, fuktig trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123594.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.