Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort en 1995 Mustang nackstöd

De nackstöd i en Ford Mustang är utformade för att skydda huvudet och halsen om du är i en olycka . De är också nödvändigt för att förhindra skador på din nacke och ryggrad . Det kan finnas situationer när du vill ta bort nackskydden , t.ex. när du bestämmer dig för att installera en anpassad huvudstöd eller nya säte täcker . Demontering av nackstöd på en Ford Mustang är inte en komplicerad uppgift . Instruktioner
1

Öppna Mustang dörr på den sida där du vill ta bort nackskyddet . Lean in i bilen så att du kan nå nackstödet lätt . Vila ditt knä på sätet i bilen om det skulle vara mer bekväm och skulle hjälpa dig att hålla balansen . Vrid för att möta nackstödet . Dra nackskyddet uppåt så långt det går .
2

Lyft plastbit trim på axeln av nackstödet och dra en rak bit tråd ner i spåret på framsidan av axeln . Addera 3

Skjut bit tråd ned längs spåret i nackstödet axeln tills du inte kan driva det vidare . Skjut tråden i skarpt nedåt . När du når låsknappen , släpp det . Du kommer att känna ett svagt klick .
4

Fatta nackstödet med båda händerna och dra den uppåt . Huvudstödet kommer att komma ut i dina händer . Upprepa denna procedur för varje nackstöd du vill ta bort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123409.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.