Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur till Sätta fast i inner-taket på min bil

Interiören taket av en bil, annars känd som en headliner, kan skadas på grund av slitage. Tyget kan sag, vilket ger bilen en ful utseende. Tyget kan också få färgas av mögel eller mat. I vissa fall kan tyget riva, rip eller bränna. När detta inträffar, kan reparera skadan hjälpa bil ser år yngre. Reparera headliner av en bil är en enkel process, och det kan fyllas i på en dag. Saker du behöver
Skruvmejsel
SPACKEL
Vakuum
Headliner material
Saxar
Spraylim
Häftpistol
Visa fler instruktioner

1

bort ramen som håller bilens interiör toppen på plats, ofta kallad headliner. Lossa skruvarna som håller ramen på plats, liksom coat galgar. Ta bort eventuella kåpor över säkerhetsbälten och andra trim med en platt skruvmejsel. Lossa skruvarna som håller den på plats. Ställ alla delar och skruvar åt sidan.
2

Öppna dörrarna samt bålen, om det är en del av den viktigaste hytten. Ta hela headliner från insidan av bilen. Det borde inte komma loss på en stor kartong bit. Vissa fordon kan ha flera mindre headliner bitar.
3

inspektera tillståndet headliner. Om det enda materialet är slapp, helt enkelt dra åt och åter-lim. Om materialet är dåligt färgade eller har hål, byt ut hela insatsen med ett nytt tyg liner.
4

bort tyget från innertaket helt. Använd en spackel för att skrapa bort limrester från kartongen. Använd ett vakuum för att suga upp bitarna skum lim efter skrapningen resten av av styrelsen.
5

Skär nya tyget så att det är ca 2 "större än headliner ombord på alla sidor.

6

Spray ytan av papp med spraylim. Stick tyget på kartongen och använda spackel för att sprida tyget över styrelsen. Låt kortet sitta face-up för ungefär två timmar.
7

Vänd brädan över. Staple kanterna på tyget till kartong för att lägga till ytterligare stabilitet. Byt headliner inne i bilen, och sedan skruva i alla karmstycken. Lägg plasten täcker. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123512.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.