Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Återställa Auto Säten

Återställa sätena i bilen kan göra bilen känns som ny. När du återställer de nya stolarna är det också möjligt att skräddarsy insidan av fordonet och gör det sticker ut. Återställa sätena varierar beroende på materialet i sätet, men det följer samma grundläggande riktlinjer som är ganska enkel att följa även för någon som aldrig har gjort restaureringsprojekt innan. Saker du behöver
Rags Sponge
Fine 600-grit sandpapper
Vinyl eller läder reparationssats
Skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

bort sitsen från fordonet. Sätena är vanligen hålls på plats med bultar på framsidan och på baksidan delen av sätet. Du kommer att behöva hylsor eller skruvmejslar för att ta bort sätena, beroende på fordonet.
2

Torka sätena rena med en fuktig svamp eller trasa för att ta bort uppenbara grime på sätet. Låt sätena torka helt innan man går vidare till nästa steg.
3

Använd sandpapper för att avlägsna eventuella ojämnheter på sätet. Torka sätet igen med svamp eller trasa och låt det torka.
4

Applicera en liten bit av reparationen produkt till en del av sätet som är utom synhåll för att se till att färgen matchar . Om det matchar applicera produkten över hela sätet, med hjälp av en svamp. Låt sätet för att torka.
5

Placera ryggstödet in i bilen och fäst den med skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123628.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.