Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man lägger Vinyl på bildörrar

Vintage bildörrar hade platta dörrpaneler som var lätta att täcka med vinyl klädsel. Moderna bilar har ofta gjutna dörrpaneler, inte lätt täckta med platt vinyl tyg, men du kan fortfarande sätta vinyl på bildörrar. Att sätta vinyl på bildörrar som är formade, se de ursprungliga skivorna är i gott skick. Om det finns några djupa nedskärningar eller stora fläckar, använd en sats vinyl reparation innan den nya vinyl. Saker du behöver
Mjuk trasa
1 gallon vatten
1 tsk diskmedel
Bucket
1 burk Strukturerad spray-on vinylfärg
1 pop-på sprayburk munstycke med ställbar Tips: äldre tidningar eller papp
Visa fler instruktioner
1

Vik mjuk trasa, vira den runt handen. Häll vatten och tvål in i skopan. Doppa trasan i renare och tryck på fukt ut genom att pressa tyget med andra handen. Förbered ytan för spray-on vinyl genom att torka området med mjuk fuktig trasa. Låt ytan torka helt.
2

Skaka Strukturerad spray-on vinyl snabbt i ca 30 sekunder. Följ anvisningarna för placering av pop-on munstycke på burken. Du kommer förmodligen att behöva ta bort den ursprungliga munstycket genom att lyfta den rakt ut från änden av röret hålla den. Vissa pop-om munstycken passar över originalet kan munstycket.
3

Vrid munstyckets justerbar spets 1/4 varv åt höger. Håll kan om sex inches bort från testet papper eller kartong, och spraya ett lager av vinyl på att se om texturen ser ut som du vill att det ska se ut. För att öka texturen, vrid munstycket längre till höger. För att få en jämnare, tjockare yta, vrid munstycket till vänster.
4

Håll kan om sex inches bort från bilens dörr panel. Spraya vinyl på en slät, jämn och ganska tjockt lager. Låt torka i upp till 24 timmar. Applicera ett andra skikt efter den första pälsen är helt torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123513.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.