Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man klä en stol med Hog Rings

Hog ringar är traditionellt sett på gårdarna. Om du någonsin har sett en hog, eller en bild av en gris, med en ring fast i nosen, har du sett en låsringar. Mindre hog ringar används även för andra ändamål. Bilindustrin har antagit hog ringar. Detta är särskilt sett i äldre bilar. Fästa klädsel bilbarnstol med hog ringar skapar ett hållbart, säkert fastsatt interiör. Saker du behöver
ny klädsel sittunderlag
stoppad sits ram
Hog ringar
Ringklammer tång
Visa fler instruktioner
1

Vrid nya klädseln inifrån och ut och lägg den på stoppad sits ram med ryggen och sömmar fram uppradade med stoppad sits fram och bakkant.
2

Look för låsringar dra bitar på undersidan av det nya locket. De Ringklammer pull bitar är normalt mellan 1 1/2 inches och 2 1/2 inches Wude. De är oftast gjorda av säckväv eller canvas och har en massiv tråd eller rep som löper över den färdiga kanten. Varje pull bit ska ha en motsvarande slits i sätet stoppning om locket är rätt ställda.
3

Placera en hog ring i det inre spåret av tången låsringar. De skarpa kanterna på låsringar måste peka utåt och den fasta kanten måste vara nära de ledade käftar tång Ringklammer.
4

Skjut pull bit i springan i stoppning och känsla för trådarna i sätets ram
5

Placera tråden i pull bit höger mot tråden i ramen och tvingar tången Ringklammer i facket -. 2 inches från kanten av fläcken där pull bit och ram möts - tills du känner baksidan av låsringar slår metallen i ramen. Du kommer att känna en fast motstånd och vara oförmögna att driva vidare i sätet. Detta är inte lätt eftersom det tar en hel del hand styrka - och ibland även en hjälpare. Upprepa detta varje 3 inches tills pull bit fast i spåret i skummet
6

Fäst den andra pull pjäs på samma sätt, men vara beredd -. Den andra dra lappar är ofta svårare att bifoga än den första eftersom klädseln passar tätare efter en sida är fastsatt.
7

Sträck nya klädseln över stoppad sits ram. Se till att den är centrerad ordentligt med sömmarna kö på framsidan och baksidan av stolsryggen. Om något är på sin plats, nu är det dags att fixa det genom att ta bort de hog ringar från pull bit och säkra dem igen.
8

Kontrollera din arbetsyta för att se till att den är ren och inte inte har några skarpa fläckar som kan rippa en ny sittunderlag. Vänd stolen upp och ner.
9

Dra den främre mitten kanten av klädseln till den i mitten av sätets ram. Leta efter en böjd tråd eller upphöjda plats i ramen. Detta är för att haka av hog ringarna på sitsen. Placera låsringar i tången och kläm ringen stängd. Upprepa detta i mitten av varje sida av stolen och sedan placera en annan låsringar var 3 inches från centrum ringar - jämna ut eventuella rynkor innan du Hog ringar
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123336.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.