Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur ta hand om bilsäte Fabric & Dry Rot

Den genomsnittliga amerikanska spenderar timmar varje vecka köra fram och tillbaka till arbetet eller shuttling barnen till fotboll spel. Även om du kanske överväga vägtull sådant hektiskt schema kan ta på din egen kropp, du förmodligen inte anser den skada det kan göra för insidan av din bil. Bilsäten tar ofta den värsta stöten av ditt fullspäckade schema --- och kombinationen av solljus, mat /vätska och kroppen friktionen ofta försämrar inre kvalitet långt före resten av bilen börjar visa sin ålder. Men med rätt underhåll kan bilsäten bo i nästan perfekt skick. Saker du behöver
Tyg /pappershanddukar
Fönster täcker
gamla trasor rippade T-shirts/cleaning
Läder balsam
Bilklädsel
Visa fler instruktioner

1 Lär barnen i tidig ålder att inte äta i bilen.

Stock papper eller handdukar tyg på baksidan av bilen för att ändamålsenligt städa upp eventuella olyckor. Var proaktiv genom att avstå från att äta mat som kommer att droppa eller lämnar smulor på sätena. Om du svettas eller besöka stranden, var noga med att torka av fukten från kroppen innan du kommer in i bilen.
2

installationsfönstret omslag, vilket kommer att upprätthålla integriteten i din bil genom att skydda den från skadliga UV-strålar det absorberar på en daglig basis.
3

Ansök läder balsam för bilar med skinnklädsel. Läder balsam kan köpas på en mängd olika bilar butiker eller i dagligvaruhandeln, och dess tillämpning innebär lite mer än rengöring trasor och armbåge fett.
4 Applicera läder balsam regelbundet lädersäten.

Köp klädslar. Klädslar finns i en mängd olika material (från bomull till velour) och en myriad av storlekar (från specialanpassade monteras till en-size-fits-all). Dessa skyddar bokstavligen din bil klädsel från alla typer av skador.
5

Store fuktabsorberande paket, eller andra produkter som kommer att minska mängden fukt i luften, i bilen. Fukt leder till mögel och mjöldagg är den slutliga orsaken tygsitsen röta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123477.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.