Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort Vinyl Tint från en automatisk

Även tonade fönster kan vara en tillgång, blir den äldre vinyl tona mer slitna och spruckna kommer det att bli. Sliten vinyl färgton är mycket obehagligt för ögat, och när den är sprucken det kan orsaka en blind fläck. Körning med skadade vinyl är en säkerhetsrisk. Den vinyl nyans behöver bytas eller tas bort när det blir knäckt. Anställa någon att ta bort vinyl färgton kostar pengar, tar bort det själv är enkel att åstadkomma, även om du har någon erfarenhet, när du vet hur man gör det. Saker du behöver
Stora sopsäck
Tarp
före utspädning ammoniak
Rakblad
fin stålull
Glasrengöringsmedel
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Rensa bort den bakre instrumentpanelen om du tar bort färgton från en auto rygg glas.
2

Skär sopsäck och täcka tillbaka glaset på utsidan av bilen. Lay tarp över ryggen streck och sits. Lägg en handduk på toppen av presenning på instrumentbrädan. Se till att handduken når hela vägen till baksidan skreva där fönstret möter instrumentbrädan, för att samla upp vätskan som droppar ner.
3

Spraya insidan tillbaka glaset med ammoniak. Spraya väl att låta ammoniak till fullo täcka glaset.
4

Parkera bilen med ryggen glaset mot solen. Vänta ungefär en timme. Detta gör det möjligt för ammoniak till fullo dra i, vilket gör peeling processen mycket enklare.
5

Skär övre hörnet av filmen med hjälp av ett rakblad, sedan börja peeling nyansen från fönstret. Spraya färgton med ammoniak som du skalar för att förhindra att limmet på färgton från att torka. Om limmet torkar det kommer att göra peeling processen mycket svårare att åstadkomma.
6

Skrubba limmet med ammoniak och fin stålull när nyansen skalas av. Kom ihåg att torka upp de skrubbade områden innan de torkar.
7

Spraya Windex och torka med hushållspapper.
8

flytta till sidorutorna, enligt samma procedur som ovan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123555.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.