Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur återställa lädersäten Auto

Läder är populärt material, men det tar lite omsorg för att hålla det ser bra ut. De flesta moderna läder behandlas mot fläckar och skador, men även något så enkelt som oljan från huden kan lämna det ser tråkig. Det finns sätt att föra din läder tillbaka till livet, men, och utan att betala en professionell för att göra jobbet. Färgmatchning är väldigt viktigt för läder restaurering, men det finns ett brett utbud av produkter att välja mellan och biltillverkarna kommer ibland rekommendera en produkt. Hursomhelst, kommer tillverkaren av produkten ofta erbjuder färgmatchning råd och tips. Saker du behöver
Leather Soft Cleaner Review, luddfria dukar
läder lim
Läder prep
Läder filler
Läder scratch reparation
600-slippapper
Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Rengör din lädersäten väl före start. De minsta saker som hår, kommer herrelösa bitar av läder eller ens bara damm gör reparationen ser rörigt. Bara spraya på läderrengöring på ditt val på en mjuk, luddfri trasa, arbeta renare i lädret och låt den torka.
2

Säkra all lös läder eller trimma med läder lim. Applicera läder lim på undersidan av lädret och tryck den platt, torka sedan bort överskottet med en fuktig trasa. Limmet behöver torka innan du fortsätter.
3

Applicera en läder prep för att skapa en yta era andra produkter kommer att hålla sig till, eftersom det kommer att hjälpa reparationen ta och göra det längre. Spraya lösningen direkt på det skadade området för sätet och jämna den med ditt trasa, låt den torka.
4

Fyll i eventuella ojämnheter med läder filler. Använd ditt finger för att sprida filler över den skadade delen. Låt spacklet torka och kontrollera om ett annat program är nödvändigt. Det kan ta två eller tre för att få en jämn yta. Ner de reparerade delarna av läder
5

Sand med fint (600-grit) sandpapper. Detta kommer att ta bort eventuella toppar eller dalar som skapats av reparationer och släta ytan ut.
6

Spread scratch reparera de reparerade områdena med en fingertopp. Scratch reparation bör färgmatchad till ditt skinn och det kommer att blanda ihop allting. Det kan ta mer än en enda ansökan, men låt den torka mellan varje.
7

skick ditt skinn med en läder konditionering valfri produkt. Applicera den med trasa, gnugga i en cirkulär rörelse och arbetar den in i porerna i lädret. Arbete i ett litet område i taget, med bara lite balsam i taget. Du behöver inte mycket för att få jobbet gjort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123485.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.