Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Shampoo bilstol

Schamponering klädseln i bilen är en enkel process som nästan alla kan göra. Hellre än att ta bilen för att vara detaljerad, vilket kan bli dyrt, kan du rengöra din bil klädsel på din egen om du har en egen matta shampooer. Bara se till att arbeta på en varm, solig dag för att förhindra mögel och mjöldagg från att utvecklas på bilsäten och mattan. Saker du behöver
Carpet shampooer med stoppning pensel
Matta fläckborttagningsmedel
Work trasa
plastborste
torrt skum mattan schampo
Carpet Cleaner Review Vakuum

Visa fler instruktioner
1

Dammsug bilen noggrant och förbehandla eventuella fläckar i bilen genom att spraya med fläckborttagningsmedel. Låt fläckborttagningsmedel att sitta i cirka fem minuter. Gnid fläcken kraftigt med en gammal trasa att lyfta fläcken.
2

Bestäm om du vill att väta rengöra bilen, torka rent bilen eller utföra en blandning av båda. Faran med att använda våtrengöring är att vattnet kan tränga in sätena och golv för djupt för att torka innan mögel sätter i. Men om du våt ren bil klädsel under en torr period när solen är ljus och varm, så ska du inte oroa mögel. Addera 3

Spray vissa mattan rengöring skum över stoppning och mattan i bilen. Låt skummet sitta i fem till tio minuter.
4

Gnid en plast borste över de skummade områdena kraftfullt arbeta skummet i mattan och stoppning. Skummet ska locka smutspartiklar och lyfter dem ur klädseln.
5

Vänta tills skummet är helt torr. De förpackningens anvisningar kommer att berätta hur lång tid att vänta, tiden varierar beroende på märke av rengöringsmedel. Sug upp smuts och skum. Inspektera bilen för att se om den kemtvätt gett önskat resultat. I de flesta fall kemtvätt inte ren samt våtrengöring.
6

Fyll mattan shampooer med varmt vatten och ett rengöringsmedel. Arbetet under den tidiga morgonen så bilen har tillräckligt med tid att torka innan kvällen. Använd klädsel borsten i blöt rengöring lösningen i bilstol, sedan bort med utvinning staven. Detta kommer att ge en djupare ren eftersom det kommer att extrahera smuts som kemtvätt schampo kunde inte. Upprepa denna process tills vattnet är klart.
7

Placera bilen på en solig plats och öppna alla fönster. Låt bilen att sitta i solen tills sätena och mattan är helt torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123502.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.