Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

De bästa produkterna att använda för att få lukter ur en bil

Rök, fett, gas och andra lukter invaderar inte bara bilens klädsel, men även mattan och headliner insidan av din bil. De lukter är en utmaning att ta bort. Du vill inte att maskera lukter med hjälp av ett clip-on eller annan typ av luftfräschare och du inte vill ignorera dofter. Du kan använda olika produkter för att faktiskt ta bort lukt från bilen och inte bara dölja dem med starka parfymer. Luktneutraliserande Spray

luktneutraliserande sprayer attack lukter, inklusive gas, fett, kräkas och andra lukter vid källan istället för att bara dölja lukten. De sprayer hjälper också till att döda mikroorganismer som avger lukt. Luktneutraliserande sprayer finns på bildelar /tillbehör butiker, detaljhandel stormarknader och byggvaruhus förbättring. För att ansöka, sprutar ämnet över det drabbade området, låt sprayen sitta i fyra till fem timmar, och sedan torka av sprayen med en butik handduk eller trasa.
Bakpulver

Billig och perfekt för lukter som inte är alltför stark, är bakpulver ett absorberande som tar bort lukter från mattor, klädsel, golvmattor och även bil dörrpaneler. Strö ämnet frikostigt hela bilen, låt det sitta i en till två dagar, och sedan dammsuga upp det med en bil, butik eller dammsugare med en borste. Bakpulver finns på livsmedelsbutiker, drog-och detaljhandel stormarknader och doftande och oparfymerad märken.
Imma Machine

En imma maskin fylld med en luktneutraliserande kemikalie är ett annat bra sätt att få lukter ur bilen. Imma maskiner kan hyras i butiker parten tillhandahålla. Vissa bilhandlare och detaljer tjänster använder de maskiner som en del av deras bil förberedelser och städtjänster. Maskinerna injicera lukt-dödande kemiskt i varje område av din bils interiör. När processen är klar, bara torka bilens interiör ren med en torr trasa eller trasa för att avlägsna eventuella kemikalierester.
Vinäger

Vinäger är en annan effektiv produkt för att få lukter ur bilen. Applicera 1 dl vinäger till en ren butik handduk eller trasa, vrida ur överskottet och torka det drabbade området med fuktig handduk eller trasa. För att ta bort kvardröjande lukter från hela din bil, placera två eller flera skålar med ättika i bilen och låta dem sitta i två dagar. Den ättika kommer att absorbera lukter. Så småningom kommer ättika lukten minskar.
Ozonskapande Machine


Liknar en imma maskin, injicerar en ozon-genererande maskin ozon till bilens hela inredning och dödar mikroorganismer som orsakar dålig lukt. Maskinerna finns att köpa eller hyra på butiker leverans av utrustning och utrustning tjänster uthyrning. När injicera processen är klar, öppna bilens dörrar och låt ditt fordon luft ut i 30 minuter innan det, eftersom ozon är inte säkert att andas. Håll alla husdjur och barn från att spela runt eller in bilen medan ozon-genererande maskinen är igång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123476.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.