Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur du sköter Fårskinn Car Covers

ordentligt ute efter omslag fårskinn bil avsevärt kommer att förlänga sitt utseende och livslängd. Fårskinn har ett utseende som liknar mocka och måste rengöras på samma sätt som läder. Fårskinn bil täcker utsätts dagligen för smuts som kan orsaka fläckar och bära ner ullfibrerna om de lämnas utan uppsikt. Men med täta dammsugning och grundliga tvättningar handen, både våta och torra spill är behandlingsbara. Saker du behöver
Comb
Vakuum
Vatten
Shampoo
Skål
Duk
Hårtork
Visa fler instruktioner
1 < p> Håll fårskinn klädslar i direkt solljus. När locken inte används, hålla dem förvaras i ett svalt och torrt ställe.
2

Vakuum och kamma igenom torrt fårskinn täcker. Detta kan göras medan locken är fortfarande på sätet eller tas bort. Detta bör göras minst två gånger i månaden för klädslar används på daglig basis. Också, ofta tar säte täcker ut ur bilen och skaka ut dem är ett snabbt sätt att upprätthålla fårskinn.
3

Häll ett enzym-och tvättmedel utan blekmedel eller ett fårskinn schampo (se Resurser), i en skål. Du kanske vill späda med vatten om tvättmedlet är mycket tjock, är fläcken milda, eller om noterade i schampo instruktioner. Använd kallt eller ljummet vatten.
4

Doppa trasan i blandningen och vrid ur för att avlägsna överflödig vätska.
5

Badda fläcken med trasa och gnugga det försiktigt för att rengöra.
6

Skölj tyget, var noga med att grundligt ta bort alla tvålrester.
7

Torka tyget genom att lägga det i en väl- ventilerat område, borta från direkt solljus eller genom att använda en hårtork för att skynda längs processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123525.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.