Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Så skyddar Bil Läder

För att skydda bilen läder du behöver för att skapa en skyddande barriär mellan läderklädsel och de element som kan skada den. Den skyddande beläggning produkt kommer att vara mer effektiv på rent läder. Använd läder balsam för att mjuka upp lädret. Den conditioning Produkten bör också innehålla ultraviolett skydd för att hålla lädret från blekning och och vattentät beläggning för att skydda lädret från spill. Saker du behöver
1 kan spraya-på läder balsam
2 mjuk bomull dukar
Visa fler instruktioner
1

Skaka burken med spray-on läder balsam cirka tio gånger. Helt blanda balsam och skyddande ingredienser beläggning bidrar till att säkerställa jämn applicering.
2

Håll kan om åtta inches bort från bilens läder och spraya ett jämnt lager av balsam på läder yta. Om du använder en aerosol kan tillämpa läder balsam i en jämn, kontinuerlig sida till sida rörelse. Om läder balsam är i en pump-action sprayflaska kontrollera att den är inställd på dimma och spraya på ett jämnt lager.
3

Torka balsam i bilens läder med hörn en mjuk trasa. Tryck försiktigt och torka balsam i lädret med en cirkelrörelse.
4

Buff lädret med den andra trasan, med fast tryck och torka i medelstora cirklar. Detta kommer att ta bort överflödigt balsam på bilens läder och kommer att lämna lädret lätt glänsande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123510.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.