Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Steam Clean Bilbarnstolar

Den värme som produceras av ånga är ett effektivt medel för rengöring och desinfektion olika ytor. Bilbarnstolar är inget undantag. Rengöring bilsäten med en ångtvätt kommer inte bara att ta bort smuts och skräp från klädseln, men kommer också att desinficera sätena. Dessutom är rengöring med ånga säker på både tyg och läder bilsäten. Steam ren klädsel för en snabb, giftfri sätt att tvätta bilsäten. Saker du behöver
Dammsugare
Steam Cleaner Review Vatten
Visa fler instruktioner
1

Vakuum löst damm, smuts och skräp från bilsäten. Använd slang bifogad på dammsugaren för att sopa ryggen, sidorna och bottnar av platserna.
2

Placera vatten i ångtvätt vattenbehållaren. Läs i bruksanvisningen för specifika bruksanvisningar och den mängd vatten som ska användas som detta kommer att variera mellan modeller för ångtvättar. Addera 3

Låt ångtvätt för att värma upp. Detta kan ta allt från två till 20 minuter eller mer, beroende på vilken modell av ångtvätt du använder. Se instruktionsboken för specifik tid det tar att värma upp ångtvätt.
4

Rengör bilbarnstolar en sektion i taget. Kör ångan fastsättning dammsugarslangen långsamt över bilbarnstolar. Använd en vertikal rörelse vid rengöring och överlappar dina slag för att säkerställa att inget område missas. Gör man passerar över varje avsnitt, flyttar från topp till botten (eller tillbaka till fronten).
5

Håll ångtvätt på några färgade områden av bilstolar för ca 15 sekunder. Detta kommer att lossa fläcken från tyget. Undvik att göra detta på lädersäten bil som för mycket fukt kan skada lädret.
6

Tillsätt mer vatten till maskinen vid behov. Vissa ångtvättar har en indikatorlampa för att låta dig veta att maskinen är tom. Andra kommer helt enkelt sluta producera vatten när den är tom.
7

Låt bilsäten lufttorka helt. Om möjligt, rulla ner bilfönster för att påskynda torktiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123401.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.