Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur att rengöra och ta bort Crayon Från en bilbarnstol

Crayon fläckar är ganska vanligt i hushåll med små barn. Eftersom kritor består mestadels av vax, kan fläckarna vara en verklig utmaning att ta bort. Detta gäller särskilt om den färgkritan fläcken är belägen på en stoppad post såsom en bilbarnstol. Den största utmaningen för att ta bort krita fläckar från en bilbarnstol är att du inte kan placera objekt i en tvättmaskin. Med rätt förfarandet och lösningsmedel, är det emellertid möjligt att återställa stolen till en fläck-fritt tillstånd. Saker du behöver
slö kniv
Smörjsystem spraya
Stiff borste
Duk
Diskmedel
Sponge
Visa fler instruktioner
1

Placera kanten av en slö kniv, t.ex. en smörkniv, vid kanten av krita fläcken och skrapa kniv över bilbarnstolen. Skrapa fläcken en till två gånger till med kniven för att avlägsna så mycket av det översta lagret av fläcken som möjligt.
2

Applicera en smörjande spray på den krita fläcken tills fläcken är mättad. Låt spray för att sitta i ca fem minuter för att lösa upp och lossa krita vax.
3

Scrub fläcken med en styv borste, såsom en tandborste, att arbeta sprayen in fläcken. Fläcken bör börja att komma ut ur tyget.
4

Blot fläcken med en ren handduk för att avlägsna så mycket av den fukt som möjligt. Använd inte en pappersduk eftersom det kommer att lämna vitt papper partiklar på sätet.
5

Undersök fläcken för att se om den finns kvar. Om fläcken inte försvinner, återigen tillämpa smörjande spray och skrubba tills fläcken är helt borta.
6

Applicera 1 tsk. diskmedel till en fuktig svamp och skrubba området med fläcken att avlägsna alla spår av den smörjande spray.
7

Skölj svampen med rent vatten och torka av sitsen med det tills alla spår av tvål avlägsnas.
8

blot området ordentligt med en trasa och låta stolen lufttorka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123399.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.