Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Vård av Seats Auto Läder

Läderklädsel lägga ett elegant och rent utseende till din bil. De kostar lite mer men ger en komfort och tillförlitlighet som trasa platser ofta inte uppnår. Fångsten är att lädersäten kräver rutinmässigt underhåll och skötsel. Medan mer estetiskt tilltalande än andra alternativ, lädersäten börjar se gamla och slitna ut snabbare. Men med rätt vård och uppmärksamhet, kommer dina läder bilsäten ser fräsch under många år framöver. När allt är läder en naturlig hud och, enligt LeatherSeats.com, behöver behandling precis som vår hud. Rengöring

Dina lädersäten se en hel del användning, särskilt om du har en familj. Oavsett om du kan se dem eller inte, är föroreningar ständigt kvar på ditt skinn och med tiden kommer du att börja se resten. Om du väntar för länge med att rengöra era platser, kan det vara för sent att bevara sin fräscht utseende. Rengöring lädersäten börjar med dammsugning damm och smuts från dina säten, sedan applicera ett skikt av återförsäljare godkänd läderrengöring till sätena. Torka av vätskan på med en ren trasa och låt renare göra resten.
Skick
p Om du precis har nyligen köpt bilen, har du förmodligen inte behöva rengöra dina lädersäten ännu, men du bör använda ett lager av balsam. Den balsam kommer att hålla ditt skinn ser fräsch och ny och samtidigt bevara sitt liv. Om du har haft din bil ett tag och har nyligen lagt ett lager renare på era platser, applicera ett lager av balsam. Det är viktigt att villkoret när du städar. Den balsam fungerar som en sealer slags, expandera på vad rengöringsvätska började.
Daily Care

Arbetet slutar inte med rengöring och konditionering . Det finns flera saker att tänka på varje dag som du försöker att bevara livet på dina lädersäten bil. Först, hålla dem borta från vatten. Om du ska plocka upp dina barn från poolen, sätta massor av handdukar eller plast ner över sätena. Vatten är mycket skadligt för läder och, under en kort tid, kommer du att kunna se en skillnad. Andra, undvika att repa ytan. Många människor bär sina nycklar på sina hällor. Nycklar kan vara mycket skadligt för lädersäten, de kan även peta ett hål om du inte är försiktig. Se till att personer med artiklar på deras bälte eller byxor in och ut ur bilen med omsorg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123332.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.