Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar spruckna lädersäten

Knäckt lädersäten brukar uppstå eftersom lädret inte fick rätt vård behövs för att hålla sätena ser trevligt. Typiskt, kan värme och fukt skada ytan av lädersäten och orsaka sprickbildning uppstår. Det bästa sättet att förhindra sprickor från att visas är att villkoret sätena två gånger per år med en läder balsam. Men när sprickor uppstår, kan du fylla i dem och färga dem så att de lädersäten ut som ny igen. Denna process kommer att ta ungefär två till tre dagar att slutföra. Saker du behöver
diskmedel
mjuk borste dukar
arbete
denaturerad alkohol
240 och 400-grit sandpapper
adhesionspromotor
läder filler
Läder prep spraya
skinnfärgen
Gummi eller latex handskar
Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Skrubba läder sits med mjuk borste och en lösning som består av varmt vatten och några droppar diskmedel. Torka av skinnet med arbetet dukar.
2

Gnid de spruckna områden med denaturerad alkohol för att förbereda ytan för vidhäftning.
3

Doppa 240-slippapper in rengöringslösningen och skrubba de krackade områden av sätet. Låt området torka.
4

Spray ytan av sprickorna med vidhäftningsbefrämjare. Detta hjälper lädret filler att hålla bättre lädret och förhindrar framtida sprickbildning. Fylla sprickor med läder filler. Låt fyllmedlet torka över natten.
5

Spay de krackade områden med läder prep spray. Torka av området med en arbete trasa med cirkulära rörelser. Låt spray för att torka. Sand området lätt med 400-grit sandpapper tills den är slät.
6

Tag på handskarna. Arbeta in en liten mängd av läder färgämne i de spruckna områdena i lädret med dina handskar på. Torka bort överflödig färg med en mjuk trasa. Låt färgen att torka i 24 timmar. Den spruckna delen av lädret bör nu se ut som resten av sätet.
7

skick lädret med läder balsam. Arbeta balsam i hela sitsen med cirkulära rörelser. Se till att inte dra för hårt eller för mycket tryck på läder eller du kan öppna sprickor i sätena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123574.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.