Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur att rengöra och återställa bilinredning

Underhålla utseendet på bilens klädsel kommer att se din bil ser sitt bästa oavsett hur lång tid det har varit på väg. Konsekvent vård kan förlänga tiden mellan att köpa nya bilar. Fläckar, repor och andra skador kan lämna bilen ser smutsiga, skadade och gamla. Saker du behöver
Box
soppåse
Dammsugare
Klädsel eller tvättmedel
Ammoniak
Visa fler instruktioner
1

bort några stora bitar av skräp från bilen och tömma bagageluckan. Rensa din bil av alla sopor i förväg kommer att göra reningsprocessen mycket lättare.
2

bort golvmattorna och täcker sits. Dammsug hela bilen. Ägna särskild uppmärksamhet åt små hörn. Dammsug stammen och under sätena. Se till att du dammsuger alla tyger.
3

Använd ett speciellt formulerad klädsel renare eller en blandning av lika delar tvättmedel till varmt vatten. Spraya blandningen på klädsel och fläckar mattan och och låt den inställd för 3 till 4 minuter. Gnid fläckarna kraftigt med en trasa och torka torrt. Upprepa denna process tills fläcken försvinner.
4

Applicera en blandning av 1/2-cup klar ammoniak och 1-pt. vatten med en svamp om din klädsel ser bleka och slitna. Utför en spot test på en indiskret del av bilen först för att se några negativa reaktioner uppstår. Inte mätta klädseln med någon vätska. Långvarig fukt kan orsaka mögel.
5

Vakuum dina golvmattor ordentligt om de är tyg. Om de är gummi, spraya dem med en slang och placera dem i solen för att torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123577.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.