Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort Dash på en Impala

Chevrolet Impala använder en design som gör instrumentbrädan ett enda stycke som sträcker sig från förarsidan till passagerarsidan av bilen. För att reparera eller byta ut stereon, reparera klimatkontroll eller någon tjänst relaterad till instrumentpanelen, måste du först ta bort den singulära streck bit. Även om du kanske vill söka hjälp av en professionell mekaniker för sådana reparationer, kanske du upptäcker att du tar bort själva panelen är väl inom din förmåga, trots de många stegen. Saker du behöver
platt skruvmejsel
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Bänd plastringen runt tändningen från rattstången , med hjälp av en platt skruvmejsel.
2

Avlägsna plastskydden över panelerna instrumentpanelen säkringen. Varje panel är på den yttersta sidan av instrumentpanelen, nära dörröppningar. Ta bort panelerna för hand eller med hjälp av platt skruvmejsel för att bända panelen öppen. Ta bort skruven ovanför säkringarna med en Phillips-skruvmejsel.
3

Tryck de båda flikarna på panelen under rattstången instrumentbrädan för att frigöra likvidationsklausul panel. Ta bort de två skruvarna som framkommit vid avlägsnande av likvidationsklausul panel, med hjälp av skruvmejsel.
4

Dra instrumentpanelen under rattstången bort från instrumentbrädan. Ta bort skruven i botten av den övre panelen, precis till vänster om ratten, med hjälp av skruvmejsel.
5

Ta bort de två skruvarna på den övre instrumentpanelen ovanför hastighetsmätaren, med hjälp av stjärnskruvmejsel.
6

Koppla instrumentbrädan panel nära rätt säkring facket, och dra bort det från instrumentbrädan. Arbeta händerna längs den övre och nedre kanten av panelen, ta bort den från instrumentpanelen, hela vägen till vänster säkringsutrymmet.
7

Koppla den elektriska ledningar som ansluter omkopplaren varningslampan och antispinnsystem växla till instrumentpanelen. Kabeldragningen är ansluten med plast kontakter som du drar ur växlarna för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123403.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.