Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort Lipstick Från klädseln på en bil

Bil klädsel kan utsättas för många fläckar. Ofta kommer en välmenande föraren försöker ta bort ett läppstift fläck, bara för att finna att klädseln har skadats och du riskerar att göra fläcken ännu mer uppenbara. Läppstift och annan kosmetika kan vara svåra att ta bort eftersom de är oljebaserade och pigmentet har en tendens att sprida sig, om fläcken inte behandlas på rätt sätt. Läppstift kan avlägsnas från en läder eller vinyl interiör genom att helt enkelt torka bort det med en ren pappershandduk eller en pappershandduk fuktad med tvättsprit, men ta bort läppstift från ett tyg inredning är lite svårare. Saker du behöver
Pincetter
Pappershanddukar
Smörkniv
tvättsprit Sida 2 rena trasor
Tandborste
Avfettaren bespruta
Visa fler instruktioner

1

Plocka upp några bitar av läppstift som finns på sätet med hjälp av fingrarna eller pincett.
2

Skrapa bort smält läppstift med tråkiga sidan av en smörkniv. Skrapa mot mitten av fläcken för att undvika att sprida det.
3

Badda fläcken med en ren pappershandduk för att avlägsna överskott läppstift. Använd en annan del av pappershandduk för varje klick för att undvika att åter sätta läppstift på tyget. Gnid inte på fläcken, eftersom detta kommer att sprida det.
4

Häll gnugga alkohol på en ren trasa och badda fläcken för att ta bort läppstiftet. Använd en annan (ren) område trasan för varje klick för att undvika att åter sätta läppstift på tyget. Denna process kommer att ta bort en stor majoritet av läppstiftet från bilens klädsel.
5

Spray avfettningsmedel på eventuella kvarvarande spår av fläcken och badda med en ren trasa. Om rester fortfarande, återanvända avfettningsmedel och försiktigt skrubba fläcken i en cirkulär rörelse med hjälp av en tandborste, sandskädda regelbundet med en trasa och ofta torka bort tandborste för att avlägsna överskott av pigment
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123381.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.