Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Mjuka Stiff lädersäten Car

Läderklädsel är det självklara valet för många förare, och de är alltid ett populärt alternativ med bilköpare. Många förare föredrar helt enkelt den naturliga utseende och känsla av läder, och dessa platser kan vara mycket bekvämare än antingen vinyl eller tyg. Men lädersäten har några nackdelar som lädret kan stelna över tiden, vilket orsakar sprickor och andra skador. Att veta hur man kan föra dessa säten tillbaka till sin forna spänst kan hjälpa dig att undvika kostsamma skador. Saker du behöver
Liquid Leather Cleaner Review sadel tvål
Minkolja
ren trasa
Rags
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Rengör hela ytan av sätet noga. Använd en flytande läderrengöring tillgänglig hos din lokala auto leverans butik och gnida renare i hela läder yta. Se till att få ner i skrymslen och vrår i sätet. Låt läderrengöring att sjunka ner i stolen i några minuter, sedan använda en pappershandduk eller ren trasa för att torka bort överflödigt.
2

Doppa en ren trasa i vatten och sedan i en burk sadel tvål. Flytta trasa runt tills du har en bra skum sedan försiktigt arbeta sadel tvål till ytan av lädersäten. Återigen, se till att du får ner i alla små skrymslen och vrår i sitsen. Särskilt uppmärksamma några områden som är torra, spruckna eller skadade på annat sätt. Addera 3

Kontrollera färgkod för sätena i din bil genom att titta på etiketten på insidan av förarsidans dörr. Många tillverkare kommer att lista viktig information på detta område, såsom koderna för yttre färg, bilens interiör och säten.
4

Köp en konservator läder färg från din lokala auto leverans butik eller online. Applicera färgen konservator generöst på säten och gnida den i. Var noga med att torka bort överflödigt med en pappershandduk eller ren trasa.
5

Överväg att använda mink olja på sätena, om de är mörka i färg. Mink olja kan mörkna läder så det inte bör användas på ljusa lädersäten bil. En periodisk tillämpning av mink olja ger skydd mot vattenskador och gör lädret mjukare och smidigare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123380.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.