Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur du skyddar en Soft-top Cabriolet

En mjuk-top cabriolet har en lätt avtagbart tak som vanligtvis är gjord av canvas, tyg eller läder. Följd av normal användning och exponering för väder och vind, mjuka toppar brukar börja visa slitage efter ett antal år. Regelbundet underhåll, inkluderande frekvent tillämpning av suffletten renare, kan hålla en mjuk topp ser bra ut och förbättra den övergripande utseendet på bilen. Att upprätthålla en mjuk topp kan också förebygga behovet av en sufflett ersättning, vilket kan bli dyrt. Saker du behöver
Shop vakuum
borsttillsats
Icke-diskmedel biltvätt
Bucket
Mjuk skurborste
Slang
Cabriolet protectant
Visa mer Instruktioner
1

Vakuum din suffletten med en butik vakuum. Fäst en liten klädsel borste till slutet av vakuum och köra den över hela locket. Detta kommer att ta bort all smuts och damm.
2

Slang ner locket med kallt vatten. Addera 3

Fyll en gallon hink halvfull med kallt vatten och en cap-full av icke-diskmedel biltvätt. Doppa en mjuk skurborste i hinken och sedan försiktigt skrubba locket. Var uppmärksam på fläckar.
4

Skölj locket helt och låt det torka.
5

Spray ett skikt av suffletten renare på omslaget. Håll sprayburken åtta till 10 inches från locket och spraya jämnt. Låt rengöringsmedlet torka i 15 minuter och applicera ytterligare skikt. Vänta ytterligare 15 minuter och applicera ett tredje skikt.
6

Rengör suffletten med fyra till sex veckor för bästa resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123619.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.