Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur får jag Fett & Olja fläckar från Säten av min Mercury Tracer?

Fett och olja fläckar på sätena i din Mercury Tracer är fula och snabbt tränga in i fibrerna i klädseln. Behandla fläckar snabbt kommer att resultera i den mest framgång för borttagning. Även torkade eller gamla oljefläckar kan effektivt avlägsnas ur sätena i din Mercury Tracer om du använder rätt produkter och tekniker. Saker du behöver
plastsked handdukar
Papper
talk eller majsstärkelse
Handhållna kvast
flytande diskmedel
medicin dropper Rags
vit vinäger
Tvättsprit
Visa fler instruktioner
1

bort så mycket av den färska olja eller fett som möjligt. Skopa upp den olja eller fett med en plast sked. Gör detta försiktigt så att inte sprida innehållet på opåverkade områden i sätena.
2

Blot fläcken med hushållspapper för att ytterligare avlägsna olja eller fett. Applicera tryck när blotting och byta till rena pappershanddukar som man blir smutsig.
3

Strö talk eller majsstärkelse på fläcken om fläcken. Låt det härda i minst en timme. Borsta pulvret från sätet med en handhållen kvast.
4

Behandla gamla och nya fläckar likadana när någon ny olja eller fett har tagits bort. Applicera ett par droppar flytande diskmedel direkt på fläcken. Välj ett diskmedel som har ett avfettningsmedel ingår.
5

Tillsätt några droppar vatten på fläcken med en medicin dropper. Blot betsad sits med en ren trasa, arbetar diskmedel i fläcken. Fortsätt blotting, byta till rena delar av trasan, tills fläcken har lyft.
6

Fyll en tom sprayflaska med lika delar vatten och vinäger. Detta kommer att användas för att skölja tvål från tyget, liksom ytterligare avlägsna olja eller fett från djupt in i fibrerna i klädseln. Lösningen rikligt på det färgade området av
7

Spray säte. Blot sätet med en ren, torr trasa tills allt tvålrester är borta. Låt sätet lufttorka.
8

Använd tvättsprit om fläcken kvarstår. Fukta en ren trasa med tvättsprit och torka fläcken. Applicera mer alkohol, byta till rena delar av trasan, tills fläcken har lyft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123382.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.