Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar ett hål i en läder bilbarnstol

Reparera hål i lädersäten bil inte kräver expertis av en automatisk tekniker, inte heller behöver byta sätet och /eller utvinning av området. Lädret sitsen behöver inte gå till en automatisk verkstad som skall fastställas. En läder reparationskit gör att du kan reparera läderklädsel hemma, vilket sparar både tid och pengar. Saker du behöver
fuktig trasa
Tvättsprit
bomullstuss
Saxar
läder reparationssats
Läder balsam
Visa fler instruktioner
Reparera ett hål i lädersäten bil
1

Kontrollera att din bilbarnstolar är läder och inte vinyl. Båda typerna av bilinredning kan repareras hemma, men de kräver olika typer av reparationssatser.
2

Leta efter en läder reparationssats på fordonsindustrin butiker, järnaffärer och /eller online. Lädret kit bör innehålla:. Läder lim, sandpapper, en läder patch, en skinnfärgen
3

Kontrollera läder patch i reparationssats för att se texturen och säd på plåstret matchar mönstret på din läder bilbarnstol. Matcha läder texturer gör plåstret att sömlöst smälta och fixa klädsel läder auto.
4

Trimma eventuella ojämna kanter eller klaffar från hål i läder bilbarnstol.
5

Rengör området som ska repareras på din läderklädsel med en bomullstuss doppad i tvättsprit. Torka av området med en fuktig handduk och låt torka.
6

Skär en lämplig storlek patch från lädret i reparationssats. Plåstret bör överlappa hålet i din läder bilbarnstol med 1/2 tum till 1 tum.
7

Smooth läder lim runt hålet i din läder bilbarnstol. Applicera trimmade läder patch och släta ut kanterna. Låt området torka över natten.
8

Sand runt kanterna på plåstret och dra bort överflödigt lim och jämna ut eventuella ojämna kanter på plåstret. Upprepa limmet processen för att fylla i eventuella ojämna kanter.
9

Matcha färgen på din bilstol läder med skinnfärgen i reparationssats. Jämna ut färgen jämnt över lappade området med en mjuk trasa. Låt området torka och sedan lätt polera bort eventuell överflödig färg med mjuk trasa. Upprepa färgen processen om det behövs.
10

skick och försegla din bilbarnstol med läder balsam.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123365.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.