Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man fixar en läder Dashboard i en bil

Dashboard reparationssatser skiljer sig från vanliga kit läder reparation eftersom de innehåller material som efterliknar strukturen på instrumentpaneler som läder möbler och kläder inte har. Den viktigaste komponenten i instrumentbrädan reparation är säden papper som används för att skapa den struktur som behövs så att det skadade området smälter in med resten av instrumentbrädan. En värmeverktyg är också anordnad inom sådana kit. Saker du behöver
kit Dashboard reparation (målarfärger, värme verktyg, förening, spackel, backa tyg)
Visa fler instruktioner
Hur att reparera en reva i en läder instrumentbräda

1

Rengör området. Använd fuktig trasa med vatten och tvål för att rengöra det skadade området. Sedan avbröt skadade kanter med en rakkniv kniv.
2

Ansök förening. Använd en plast spackel för att tillämpa den sammansatta på den exponerade ytan och fylla gapet. För djupare revor eller tårar, tillämpa ett stödjande kläder i klädseln, lädret. Den bärande duk ska klippas 1/4 tum större än det skadade området. Jämna ut ytan med spackel.
3

Applicera säden papper. Välj den typ av säd papper som matchar strukturen på instrumentbrädan. Skär den i en cirkel, storleken på det skadade området. Placera papperet över det skadade området, över föreningen.
4

Paint. Använd en färg färg som matchar färgen på instrumentbrädan och färg på det skadade området. Blanda färger om det behövs för att matcha färgen.
5

Heat säden papper. Koppla in den värme verktyg för två minuter. Dra sedan ut och ta den uppvärmda spetsen och, med cirkulära rörelser, värm på säden pappret så att det överför på föreningen. Gör cirkelrörelser i 10 till 15 sekunder. Ta sedan bort säden papper.
6

Ansök avsluta. Låt föreningen torka och svalna innan målgång. Applicera golv vax på en trasa och torka på det skadade området för att skapa glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123364.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.